A Mercedes A45 AMG

A Mercedes feltárta az A45 AMG -t, egy 355 lóerős forró nyílással, a lyukasztással, hogy legyőzze a Porsche 911 -et a lámpáktól, de az ár felére.
Az összes többi AMG modelltől eltérően, amelyek jelenleg V8 vagy V12-et használnak, az új A45 AMG négyhengeres 2,0 literes turbóval rendelkezik. A 355 lóerős motor bármely termelési autó legmagasabb lóerő-liter figurájával büszkélkedhet, és az AMG kézzel építette.

Az autó egy új AMG 4Matic négykerék-meghajtású rendszert és egy hét sebességű automatikus sebességváltót, valamint a rakétákat 0-62 mph-ig mindössze 4,6 másodperc alatt. Ez fél másodperc gyorsabb, mint a kézi BMW M135I ferdehátú, és csak egy tizedik lassabb, mint a C63 AMG.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

De bár az előadás megegyezik a 6,3 literes V8 C-osztályra, az AMG modellek ugyanúgy a zajról szólnak, mint a gyorsulás. A turbófeltöltéssel ellátott négyhengeres nem természetesen a leginkább dallamos motorok, de a Mercedes egy AMG sport kipufogógázhoz szerelt, hogy elősegítse a hangzásbeli dráma létrehozását.
Az A45 AMG új sportfelfüggesztéssel és sebességérzékeny AMG kormányzással is rendelkezik, hogy javítsa a kezelést, és az ESP rendszer három üzemmód között váltható: ON, Sport és OF. Van egy görbe dinamikus asszisztens mód is, amely fékezheti az egyes kerekeket az alulvilágítás csökkentése érdekében.
Az AMG új védjegye, a két sávos rács az A45 megkülönböztetése a hagyományos A-osztálytól. Van még egy darab test, hátsó diffúzor, néhány könnyű ötvözet és két krómozott kipufogó. A belső terek műbőrrel készítenek sportüléseket, piros öltéssel. Vannak vörös biztonsági övek is, és az összes levegő szellőzőnyíláson pirosok vannak.
A Mercedes számos stílus- és teljesítményfrissítést kínál. Közülük van egy aerodinamikai csomag, amelynek nagy hátsó spoilere és egy nagyobb elülső osztó van. Van még erősebb AMG teljesítmény felfüggesztés.
A szuperkocsi-revizáló teljesítmény ellenére a Mercedes 40,9 mpg és 161 g/km CO2-kibocsátás lenyűgöző gazdaságát állítja-ez a C63 AMG által igényelt 23,5 mpg és 280 g/km CO2-ben jelentős javulás.
Az A45 AMG hamarosan megrendelhető lesz, és körülbelül 36 000 fontba kerül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *