A Mercedes E-osztályú 2014. évi frissítések felfedték

, amely megfelel a 2013-as főbb Faceliftnek, a Mercedes, amikor ismét elkezdte az E-osztály javítását, bár ezúttal kevésbé radikális skálán. Szeptembertől kezdve eladásra kerül, most már javult a tartományban, és az összes variáció ugyanúgy részesül előnyben, mint sokkal több energia, alacsonyabb kibocsátás, valamint a német márka új 9G-tronikus sebességváltója.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A házon belül kifejlesztett kilenc sebességű automatikus sebességváltó a szalonban, az ingatlanban, a kupéban és a Cabrioletben található E350 Bluetec motorhoz hasonlóan párosul. Úgy látja, hogy a CO2 -kibocsátás akár 17 g/km -rel csökken, a kupé vezetve az utat, és csak 136 g/km -t enged. A gazdasági környezetben hasonló javulás is tapasztalható, ami még 5,4mpg -ot eredményezett, a szóban forgó tervtől függően, amelyek mindegyikét egy további 6 lóerő hozzáadásával együtt hajtották végre, és az általános termelést 254 lóerővel is figyelembe véve.
Hasonló történet a belépő szintű E220 Bluetec Auto-hoz, annak ellenére, hogy megtartja a meglévő 7G-Tronic ‘dobozt: Az energia 7 lóerő-175 lóerővel növekszik, a CO2 akár 16 g/km-rel csökken, valamint a bejelentett bejelentett gazdasági helyzet, amely eléri a bejelentett bejelentést 64,2mpg. A Cabriolet azonban megszakítja a pennyes mintát, és most további 3G/km-t bocsát ki, valamint 1,2 mg-os fogantyúkat bocsát
Ezenkívül a változatosság felfelé haladva a Cabriolet-hez, valamint a Coupe zászlóshajója E400 AMG Sport specifikációjához, a Mercedes megragadta a lehetőséget, hogy átnevezze ezt a Trim AMG vonalat, miközben a V6 motor képességét 3,0 literes és 3,5 liter között is növeli. A kibocsátások itt egy tipikus 16 g/km -es CO2 -vel csökkennek annak biztosítása érdekében, hogy a Cabriolet most 168 g/km -t, valamint a Coupe 161G/km -t szabadítson fel, mindkettő kb. 40 mpg -t kezel.
• A legfinomabban használt vezetői autók
Minden új E-osztály az ütközésmegelőzési segítséget kap, mivel alapkivitelben is létrehozzák az ütközések hatásának megakadályozását és minimalizálását. Ez magában foglalja az autonóm féktechnikát, amely akár 62 mph-ig is működik, és az autósnak abba kell hagynia a válaszadást, valamint a helyhez kötött autókra akár 30 mph-ra is reagálhat, vagy pedig a hátsó végső baleseteket akár 24 mph sebességgel is megállíthatja.
Az opcionális extrák magukban foglalják a prémium és a prémium plusz csomagokat, amelyek a Mercedes kijelenti, hogy az ügyfelek 27 százalékát takarítják meg az egyes termékek külön megvásárlásához. A szalonhoz a 2695 GBP prémium csomag panorámás napfénytetőt, osztott hátsó üléseket ad hozzá, megfordítva a bütyköt, valamint a memóriacsomagot. A Premium Plus egy további 1200 fontba kerül, valamint a Keyless GO -ba, a Comfort Pack, valamint a sokkal fejlettebb zajrendszerbe.

Mindkettő valamivel kevesebbet érhető el, ha a birtokhoz illesztik, 2395 font, illetve 3 495 fontba kerül, mivel a megosztott hajtogató ülések, valamint a Powered Bootlid már szabványos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *