Új 2021 -es Cupra Leon Estate eladó, ára most 38 475 £ -tól

Ez az új Cupra Leon Estate. Ez egy praktikusabb (és erősebb) verziója a stílusos spanyol márka forró ferdehátújának, amelyet most megrendelnek, ára 38 475 font.
Ellentétben a Cupra Leon Hatchback-rel, amely megosztja a 296 lóerős elsőkerék-meghajtó alapját a Volkswagen Golf GTI ClubSport-szal, ez az új birtok a 2,0 TSI motort, valamint a Volkswagen Golf R. R. négykerék-meghajtó futó felszerelését használja fel.

A legjobb gyors ingatlankocsik és teherautók 2020

A turbófeltöltéssel ellátott 2,0 literes négyhengeres benzinmotor kissé kevésbé erős a Cupra-ban, mint a golfban, ám még mindig elegendő morgással rendelkezik a Hot Leon birtok 0-62 mph-ig tartó meghajtására, mielőtt digitálisan eljutna egy digitálisan tetejére 155 mph sebesség.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A CUPRA szintén kijelenti, hogy a Leon Estate akár 34,4mpg -t fog visszatérni a WLTP integrált cikluson, a CO2 -kibocsátás pedig 186 g/km -re is.
A vásárlóknak megvan a lehetősége, hogy két vágási szint. A gazdaságosabb Cupra Leon Estate VZ2 ugyanolyan gyakori a 19 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, LED fényszórókkal, fényes fekete tető sínekkel, adaptív lengéscsillapítókkal, négykitermelő kipufogó rendszerrel, valamint pontosan az agresszív testtel, mint a ferdehátú.
Belül van egy lapos fenekű kormánykerék, konténerülések, háromzónás klímaberendezés, egy környezeti belső megvilágítási rendszer, valamint a cég védjegye réz díszítése. A digitális műszercsoport szintén alapvető, egy 10 hüvelykes infotainment rendszerrel együtt.
Rengeteg biztonsági berendezés is található, beleértve a dinamikus útmutató kijelzőt, a magas sugaras segédeszközöket, a prediktív adaptív sebességtartó automatát, a sávsegítséget, valamint a vak terület nyomkövető rendszerét, amely még az utasokat is figyelmeztetheti a webes forgalom megközelítésére, amikor kilépnek a járműből –
A VZ3 kialakítás ára 40 535 fontból származik, és hozzáad egy sor aerodinamikai 19 hüvelykes könnyűfém kereket, egy vezeték nélküli okostelefon-töltőt, fűtött első üléseket, bőr kárpitozást, valamint egy hajtóműves hátsó ajtót.
A CUPRA szintén néhány opcionális extrát kínál a Leon Estate -hez, például a panorámás tetőt, a vontatót, valamint a hét festék kivitelét. A VZ3 minták szintén választhatók a benzinkék Nappa bőr ülés kárpitozásával.
Most nézd meg a legfrissebb híreket a közelgő Cupra Born EV -ről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *