Az új Infiniti QX50, amelyet a La Motor Show -n

mutatnak be, az Infiniti a BMW X3 és az Audi Q5 kedvelői után megy a legújabb SUV -val – az új QX50 -rel, amelyet teljes egészében a LA Autószalonon mutatott be. Az Egyesült Királyság jövő év végén indítja el.
Számos alkalommal láttuk az autót koncepció formájában, de az itt látott modell a kész cikk, amely egy friss tervezési nyelvet, egy új platformot, új, félig autonóm vezetési technológiát és a világ első változó kompressziós arányának motorját sportolja. egy produkciós autóban.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k és 4×4 -ek
A SUV viszonylag érintetlenül váltott a koncepciótól a termelési autóhoz; A bemutatóterem modellje a koncepció merészebb, négyzet alakú állkapocsával büszkélkedhet, míg a nagy rács és a fényszóró beállítása összhangban van a legutóbbi Q60 kupéhoz.
16

Másutt a C-oszlopon az erős vonal- és törött ablakvonalat közvetlenül a tervezési tanulmányból ültetik át, ami egy általános alakhoz vezet, amely erősen utánozza a koncepció autó alakját.
A 4693 mm hosszúságú, a QX50 mindig olyan kissé rövidebb, mint az új BMW X3, bár szélesebb, magasabb és könnyebb, mint a német rivális, az első kerék -meghajtó verziói a mérleget 1736 kg -ra dobják. Ezt egy új platform alátámasztja, amelyet a belső csomagolás és a praktikusság szem előtt tartásával fejlesztettek ki; Az Infiniti azt állítja, hogy maximális 1699 liter poggyász -hely van, hátsó ülésekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *