Az új Suzuki Ignis Crossover 2017 -ben esedékes

Függetlenül attól, hogy funky vagy csúnya, az Ön nézőpontjától függ, de az új Suzuki Ignis vitathatatlanul merész módszert alkalmaz a tömegben való szétválasztáshoz – és éppen ezt tették a kijárat során. A Párizsi Autószalon.
Még a Crossover SUV szektor szabványai szerint, ahol a tervek egyre inkább szemet gyönyörködtetnek, az új Suzuki 4×4 radikálisnak tűnik. Ez egy csecsemő Urban-Chic SUV, és ez a hirtelen levágott hátsó vége nyilvánvalóan felveszi a tervezési témát az 1970-es évek Suzuki SC 100 ‘Whizzkid’ kupéjából.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Párizsi motoros kiállítás
A Suzuki a 2015-ös Tokiói Autószalonon mutatta be új Crossover versenyzőjét, egy sokkal terepjáró koncentrált verzió mellett, mint az Ignis Trail koncepció.
6

Az új Suzuki Ignis-t egy korábbi koncepció készítette az „IM-4” elnevezésű 2015-ös Genfi Autószalonon, és a produkciós személyek 2017-ben egy ideje eladásra kerülnek az Egyesült Királyságban. Egy újabb esélyünk arra, hogy megnézhessük az aranyos városi autót a fémben.
Az új Ignis csatlakozik a Suzuki Celerio City Automobile-hez a tartomány alsó végén, mivel ez egy kicsi A-szegmensű autó, amelynek a Fiat Panda 4X4-től nem csekély a közvetlen verseny. A Panda-hoz hasonlóan az új Suzuki-t is két- és négykerék-meghajtással fogják ellátni, de ez nem teszi a Suzuki Jimny off-roader helyettesítését.
6

• A legjobb kereszteződések most megvásárolhatók
A jelenlegi Jimny (amely eladásra került, mert 1998-ban és évente mintegy 1000 darabot árusít Nagy-Britanniában) legalább 2018-ig a katona lesz, mielőtt egy új autóval helyettesítik, de egy nonszensztől függően, iszaptól függően Csatlakozó koktél létrák és állandó négykerék-meghajtó.
Az Ignis motorháztetője alatt a Suzuki üzemanyag-kortyolatának 1,2 literes DualJet benzinmotorja lesz, amint azt a közelmúltban a Swift-ben kiderítették, és egy vadonatúj 1,0 literes turbófeltöltős „BoosterJet” benzin. Suzuki sem zárta ki az enyhe és teljes hibrid hajtóművet.
További kiemelések a 2016 -os párizsi autókiállításról itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *