A Volkswagen Polo R WRC

Készítsen be a legerősebb POLO-hoz: A Limited-kiadás 217BHP Volkswagen Polo R WRC. Elindították, hogy egybeesjen a VW Rally World Championship kampányával, és a Polo GTI felett ül a tartományban.
Racionális megjelenésű, 18 hüvelykes „Cagliari” rally ihlette ötvözetekkel, egy speciális első lökhárítóval, valamint rácsos és fehér festékkel, kék és szürke rally csíkokkal az ajtón és a motorháztetőn.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Polo R WRC-k mind a 2500-at ebben a rally festékrendszerben készítik el, és a csillogó csíkok alatt a forró póló, amelyet egy ideje vártunk, egy turbófeltöltéssel ellátott 2,0 literes négyhengeres motorral és hatsebességű kézikönyvvel kiegészítve –
A 217 lóerő kimenete sokkal több, mint a Polo GTI, de sokkal fontosabb, hogy a hatalmas 350 nm nyomaték, ami megdöbbentő 100 nm sokkal több, mint a GTI -ben. Elég jó ahhoz, hogy az R WRC-t 0-62 mph-ig 6,4 másodperc alatt és 151 mph-ra küldje el. Ez fél másodperc gyorsabb, mint a Polo GTI, és két tized gyorsabb, mint az MK7 Golf GTI, amelyet a szeptemberi Párizsi Autószalonon mutattak be.
Noha a VW nem engedte ki a belső lövést, megértjük, hogy a Hot Polo WRC-témájú ülésekkel, egy Alcantara-val borított kormánykerékkel és alumíniumpedálokkal rendelkezik. Ugyanakkor ez nem egy lecsupaszított különlegesség, mivel a hajózás-vezérlés, a középső kartámasz, az éghajlat-ellenőrzés és a SAT-NAV.
A Polo R WRC Németországban 33 900 euró (27 320 font) kerül, de a szomorú hír az, hogy a termelés a balkezes autókra korlátozódik, ami azt jelzi, hogy egyiket sem különítik el az Egyesült Királyság számára. A VW azt is kijelentette, hogy a felállásban nem terveznek teljes előállítási pólót, ám a WRC sikere arra késztetheti a pólót, hogy csatlakozzon a tartományhoz.
A VW UK egy WRC-témájú stíluscsomagot is fontolgat a Polo számára, amely magában foglalhatja az R WRC ötvözeteit, festékeit és csíkjait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *