Az új 2021-es Mercedes Citan Van javítja a technológiát és az elektromos energiát

A Mercedes bemutatta a vadonatúj, második generációs Citan Van-t, friss dizájnnal, sokkal több technológiával és egy teljesen elektromos változatmal. A Renault Kangoo alapján a Citan ez év szeptemberében kerül forgalomba, amelynek ára kevesebb, mint 20 000 euró (17 100 font).
Az új Citan befejezi a Mercedes furgonok hármasát, amely magában foglalja a nagyobb Vito és Sprinter modelleket, és új mintát alkalmaz, amely az autógépkocsi rokonaiból származik.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Mercedes szerint egy ikercsebrács mellett van egy vékony LED-es fényszóró egy ikerrúd-hűtőrács mellett, simább felületgel és sokkal „izmosabb” megjelenéssel. A szárnyak elsősorban a kangoo -t tükrözik, amelyen alapul, minimális testvonalakkal, és a citánt mind a panel kisteherautóban, akár az idegenvezetésben használják. Ez utóbbi csúszó hátsó ajtókat, teljes üvegházat és második sor üléseket kap.
A citán hosszabb, mint korábban, 4 498 mm -nél, lehetővé téve a terhelési rekesz hosszát 3 050 mm, és sokkal több teherbírási kapacitással rendelkezik, mint az előző modellnél. A rövid és meghosszabbított tengelytávú verziók folyamatban vannak, valamint egy mixto változat, amely felosztja a rakomány -öböl az utas és a rakomány helyét.
A túramodellek megosztott hátsó ajtókkal választhatók egy hátsó ajtó helyett, és összecsukható hátsó üléseket lehet elérni 60: 40 -es osztással. A panel kisteherautó egy összecsukható első utasüléssel rendelkezik az extra terhelési helyhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *