„Örülök, hogy egy új piac kialakulása, amely a behajtó eseményeket szervezi”

, hiányzik a pénz, a feladatbiztonság, valamint a bizalom, hogy új autókat és teherautókat vásárolnak ebben a még mindig trükkön? Nem vagy egyedül; Az autósok túlnyomó többségének meg kell tennie a régi járműveiket.
A folyamatos lezárási korlátozások azt jelentik, hogy az üdülők, az étterem-látogatók és az ivók nem menhetnek kedvenc nyaralási kísértetjához, éttermekhez és kocsmákhoz. Legalábbis azonban a járművezetők még mindig képesek az utakra. Ebben az értelemben mi vagyunk a szerencsések.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Sőt, az utólagos cégek, termékek, műhelyek és más üzletek már elkészültek, valamint képesek segíteni a belső terek, a külső, valamint az autók és teherautók olajos darabjainak fejlesztésében, valamint a kisteherautók fejlesztésében, valamint a kisteherautók fejlesztésében. kapott.

Covid-19: Mit jelent az autósok, valamint az autók és a teherautók iparának is

És amint a 2020-as nyáron megyünk, érdekel, és örülök annak, hogy egy teljesen új piac megjelenése-olyan rendezvényeket szervez, ahol az autók és a teherautók lakói szórakoztatják anélkül, hogy kilépnének járműveikből. Az online zenétől, valamint a felvételi árakkal rendelkező egyéb ünnepségeken, a mérsékelt eseményekig, ahol a hozzáférés nulla költséggel jár a résztvevők számára, ülés vagy kényelmesen lepattan a háztartási járműveik fekvőhelyeiben. Mi nem tetszik? Különösen akkor, ha a tapasztalatokat egy autón belüli piknik, plusz egy pohár vagy két pohár a nem-sofőrök számára.
A hívő az, hogy bár a járvány továbbra is korlátoz minket, a legmelegebb, legkedvesebb időjárási viszonyok megmutatkoztak-valamint rengeteg biztonságos, tiszta, legális, társadalmilag távolabb, nem vezető dolgok, amelyeket az autók és a teherautók tulajdonosai, valamint A legközelebbi háztartási tagok a biztonságosan parkoló járműveikben megtehetik a csodálatos nyári napokban, valamint az estéket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *