„A 2020 -as statisztikákra ítélve az EV -k iránti kereslet növekszik”

Az éves új autók és a teherautók regisztrációs adatai miatt nem teszik ki a rejtett részletek végét. Nem véletlen azonban, hogy a motorgyártók és a kereskedők társaságának a táblázatának kedvezőtlen figurái között úgy tűnik, hogy a néhány pozitív szám együtt van azokkal az autókkal és teherautókkal, akik gyorsan véget érnek, és megértik az elektromos autójukat. –
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Igen, az MG, valamint a Tesla jól teljesített, és jelentős értékesítés növekedést mutatott, azonban a Toyota szintén közzétette a piaci részesedés egészséges növekedését, és nem kérdéses a marketing kampányok hátterében az „ön töltő hibridjei” számára.

A legjobb elektromos autók és teherautók 2022 -es vásárláshoz

Megértem, hogy sokan vannak, akik a rendkívül hisznek az EV -k számára, mégis gyorsan elindulunk 2030 felé, valamint azt a dátumot, amikor kormányunk úgy döntött, hogy csak elektromos új autók és teherautók kínálhatók – akár tetszik, hogy tetszik -e vagy nem.
A 2020 -as statisztikák alapján azonban az Egyesült Királyság vásárlói átfogják az elektromosságot. Ha a Toyota (és mások) teljes hibridjeit kiszabadította a keverékből, a tavalyi 10 új autó és teherautó közül sokkal több, mint egy dugó volt; Majdnem hét százalék volt teljes EV-k, a többi plug-in hibrid.
Tehát az EV -k meghaladják a csökkenő dízel -értékesítést ebben az évben? Nem így, az SMMT főigazgatója, Mike Hawes szerint. Ez azonban minden bizonnyal közel lesz.
Az EV -k iránti kereslet egyértelműen növekszik, azonban Hawes azonban a 2020 -as statisztikák nyilatkozatát használta fel néhány olyan dolgot, amelyet a kereslet felgyorsítása érdekében kell tenni.
Azt mondta, hogy 16 milliárd fontot kell befektetni a töltőhálózatba-mondta, különösen az utcai töltés körül. Következzünk arra, hogy versenyképes legyen az új elektromos tervek kidolgozásában az Egyesült Királyságba is. Jelenleg kormányunk EV ösztönzői nem olyan nagyok, mint valahol másutt Európában. Amellett, hogy azt követeljük, hogy befektetjünk az Egyesült Királyságba, hogy az akkumulátor termelése növekedjen a világ többi részével. Kilenc évünk van, valamint az óra ketyeg.
Nézze meg bármit, amit követelhet, hogy megértse a 2030 -as tilalmat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *