A német város, hogy 20 éven belül teljes mértékben kiszorítsa az autókat és a teherautókat

, a német második legnagyobb városa, előzetes terveket készített, amelyek végül megszabadulnak a város körüli autók és teherautók követelményétől a következő 20 évben. A „zöld hálózati terv” részeként gyalogos, kerékpáros, valamint a nyilvános szállító kiszállítási létesítményeket hoznak létre a város körül.
A terv inkább ellentétben a Németország népszerű történetével az autóval. Az olyan gyártók, mint a BMW, a Mercedes, valamint az Audi, jelenleg a német gépjármű -piac zászlóját repülik, ám úgy tűnik, hogy termékeik a közeljövőben Hamburgi igények feleslegessé válnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Hamburg közel 40 % -a környezetbarát területekből és parkokból áll. A terv az, hogy ezeket a területeket a kerékpáros útvonalakkal és a sétányokkal összekapcsoljuk, lehetővé téve az emberek számára, hogy a város nagy részét ellenőrizzék egy autó igénye nélkül.
Angelika Fritsch városi szóvivője, a Guardiannel való beszélgetés: „Más városok, köztük London, környezetbarát gyűrűkkel rendelkeznek, ám a környezetbarát hálózat különös lesz abban, hogy egy területet lefedjenek a szélektől a belvárosig. 15-20 év alatt kizárólag kerékpáron és lábon is megnézheti a várost. ”
Ezen autómentes zónák fejlődésével együtt a város szintén sokkal környezetbarát területeket épít fel, hogy elősegítse a CO2-t, és ellenőrizze a város éghajlatát.
• Sok költséghatékony autó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *