Toy Story: A szuper méretű, kényelmes kupé

vezette. Ez volt a legkelendőbb autó az Egyesült Királyságban 2013-ban. Nem, nem a Ford Fiesta; Beszélünk a kis tikes kényelmes kupáról. Körülbelül 143 000 példáról számoltak be, hogy tavaly találtak otthont, mivel a kényelmes kupé sokkal több mint 30 000 modellt ad ki a rendkívül népszerű Fordnak. És még ha, mint én is, soha nem volt ilyen gyermeke, valószínű, hogy azonnal felismeri.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

De a gyermekek előnyei éppen felnőttek, és egy garázs teljes méretű működő verziót készít-és a Car Express nem tudta várni, hogy felmászjon a kormány mögött.
• A legjobb kis autók
Az autó, a Toytown Coupe néven, az Attitude Autos munkája Ambrosdenben, Oxonban, és John Bitmead szerelő előállt az eredeti ötlettel. John az ő korában megragadta a mérnöki és szénszálas szálat, és valami olyasmit akart építeni, amely megmutathatja tehetségét, valamint az újonnan alapított társaság mindenki más képességeit.
“Megpróbáltunk valami igazán kiemelkedővé tenni” – magyarázza. „De olyan autónak kellett lennie, amely sokkal több ember számára vonzó lenne, mint bármely más autó. Ennek maximális hatással kellett lennie – a lehető legszélesebb közönségnek. ”
John első gondolata a kényelmes kupéhoz ment. Annak ellenére, hogy nincs gyermeke, tudta, hogy nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem az egész világon is felismerhető. Természetesen tudtuk, mi volt az a pillanat, amikor a sárga tetőfedő rendszerre és a vörös testre tapsoltunk – a hasonlóság csodálatos.
Toytown Coupe: Ez egy módosított Daewoo Matiz
A vörös test egy Daewoo Matiz volt, amelyet 400 fontért vásároltak. Ez volt a kiindulópont egy olyan projekt számára, amelynek befejezése körülbelül 1000 órát vett igénybe.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *