A Vauxhall elhagyja az új járművekre vonatkozó „élethosszig tartó garanciáját”

A Vauxhall kiderítette, hogy sokkal trombitált „élettartam -garanciája”, amely 100 000 mérföldet tartott, valamint korlátlan ideig az autó első tulajdonosának, hogy az autó első tulajdonosa számára. 2015 januárjától esett vissza, a hagyományos hároméves/ 60 000 mérföldes átruházható garancia mellett.
A terv alapján már kínált Vauxhalls -ot továbbra is az élettartam -garancia fedezi, de az ajánlatot már nem kínálják a 2015 -ben vásárolt új Vauxhalls -on. Kompakt furgon.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Vivaro, valamint a Movano panel furgonok mostantól három év és 100 000 mérföldes garanciát kapnak. Az Ampera Electric Range-Exptender Fashback nyolcéves akkumulátorgarancia megmarad, bár a jármű többi része az új rendszer alá tartozik.
Az eredeti élettartam -garancia nem volt átruházható a második tulajdonosok számára, akiknek ehelyett hároméves/60 000 mérföldes alapvető garanciát kellett elvégezniük. Az új garancia pontosan megegyezik a tulajdonosok számára az adott hároméves, korlátozott futásteljesítmény-időszakon belül.
A döntés a General Motors Luton -alapú karjának megfelelő idő alatt jön létre, amelynek csak ezen a héten emlékeztetett 3000 Adam és Corsa Designs egy kormányzási probléma miatt, amelyben a tulajdonosoknak azt mondták, hogy „ne vezessék autóikat”, mielőtt a Biztonsági ellenőrzés. Hasonlóképpen a Párizsi Autószalon hete, egy olyan idő, amelyet a Vauxhall még egy nagyszerű pillanatként határozhatott meg ennek a kedvezőtlen hír történetének kiadásához.
A Vauxhall kijelenti, hogy az élettartam -garancia -rendszer, amelyet csak 2010 -ben vezettek be, már nem „üzleti értelme” az új autók „változó tulajdonjogi helyzete” miatt. Ugyanígy kijelenti, hogy az új Powertain innovációba történő 4 milliárd eurós beruházása azt jelenti, hogy a terv gazdaságilag nem életképes.
Az üzleti vállalkozás az igazságot idézi, miszerint az Egyesült Királyságban a kiskereskedelmi járművek értékesítésének 65% -a most pénzügyi alapú, és 60% -a PCP-bérleti szerződés, ahol a járművet három év után adják vissza. Ezért úgy érzi, hogy egy ilyen kiterjedt garancia már nem szükséges az ügyfelek számára.
Az új garancia nem ül kedvezően azokkal a riválisokkal, mint például a Hyundai, valamint a KIA, akik öt, illetve hétéves garanciát kínálnak. A Toyota szintén ötéves garanciát kínál, valamint a Renault ajánlatot négyéves ajánlatot. A Vauxhall’s azonban most hasonló a Ford -khoz, valamint a VW Group jelenlegi új járműgarancia -ellátásához.

A Vauxhall szintén egyéves ingyenes AA közúti támogatást kínál, valamint a garancia túlköltséggel történő meghosszabbítását.
Mit hiszel a Vauxhall azon döntéséből, hogy abbahagyja az élettartam -garanciaverziót? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *