Új Suzuki Swace Estate, amelyet az Egyesült Királyság piacán

vezettek be, a Suzuki Swace Estate az Egyesült Királyságban eladó, amelynek ára 27 499 fontból származik. Csatlakozik a nemrégiben feltárt SUV-hoz a cég új Toyota-alapú járművek sorozatában, valamint az új Skoda Octavia, valamint a Volkswagen Golf Wagons riválisaként is a család-kedvező Ford Focus mellett riválisként szolgál. Birtok.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Suzuki -swace erősen a Toyota Corolla Touring Sports -en alapul – és az egészhez hasonlóan egy finoman módosított radiátorrácsot, az újracsatlakozót, valamint a hátsó lökhárítókat, az új LED fényszórókat, valamint a módosított hátsó lámpákat tartalmazza. A vásárlóknak szintén lehetősége van hét festékkel, beleértve az oxid bronz metál és a sötétkék csillámot is.

A legjobb ingatlankocsik és teherautók 2022 -es vásárláshoz

A belépő szintű Suzuki Swace Sz-T standard eszközei tartalmazzák a 16 hüvelykes könnyűfém kerekeket, a kétzónás klímaberendezés, a fűtött első üléseket, valamint a fűtött kormánykeréket. A vásárlók szintén pontosan ugyanazt a hét hüvelykes digitális mérőfürtöt, valamint a nyolc hüvelykes infotainment rendszert kapják, mint a Corolla, amely támogatást nyújt az Apple CarPlay, valamint az Android Auto számára.
Néhány új bőr kárpit kivételével a Swace belső tere nagykereskedelmet továbbít a Corolla -ból. Valahol a kabinban a vásárlók szintén kapnak pár csésze, egy pár USB -portot, egy környezeti megvilágítási rendszert, valamint egy 12 V -os kiegészítő aljzatot a csomagtartóban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *