Új V8-alapú Jeep Wrangler Rubicon 392 eladó az Egyesült Királyságban

Az új V8-alapú Jeep Wrangler Rubicon 392 már vásárolható az Egyesült Királyságban a luxus autókereskedőtől, Clive Sutton-tól. Az árak 105 000 fontotól kezdődnek.
Ha azonban úgy találja, hogy egyet akar, akkor érdemes szem előtt tartani, hogy a Wrangler Rubicon 392 -et soha nem indították el az Egyesült Királyságban. A Clive Sutton összes autója amerikai behozatal-jelezve, hogy csak a bal oldali meghajtóban érhetők el.

Jeep Goes Electric: Az első EV modell feltárta a 2023 -as indítás előtt

Ennek ellenére a lépés azt jelzi, hogy az Egyesült Királyság vásárlói újabb választást kapnak a gyorsan bővülő teljesítményű 4×4-es szektorban, a Jeep Wrangler Rubicon 392 a Mercedes-AMG G 63 és a Land Rover Defender V8-as verziója ellen Nagy-Britanniában.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ahogy a neve is sugallja, a Jeep Wrangler Rubicon 392-et a Dodge Challenger R/T Scat Pack-ben található 6,4 literes (vagy 392 köbcentiméter) V8 motor dombolt változata hajtja. 470 lóerő és 637 nm nyomatékot termel, amely szerint a Jeep elegendő 0–60 mph időtartamra 4,5 másodpercre, és negyed mérföldes időtartamra körülbelül 13 másodpercre.
A motort egy nyolc sebességű automatikus sebességváltóhoz és egy mechanikus négykerék-meghajtó rendszerhez kapják, amelyet a differenciálok reteszelése, a 33 hüvelykes gumiabroncsok, az uprated Fox Monotube lengéscsillapítók és az új szuszpenziós geometria támaszt. Mindez azt jelzi, hogy körülbelül két hüvelyk magasabb, mint a hagyományos Wrangler beállítása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *