A BMW Points Reward Program teljesen ingyenes töltést biztosít az Egyesült Királyság plug-in hibrid sofőrjeinek

. A Called Points-nak a program minden egyes mérföldre jutalmazza az ügyfeleket, akik díjjogi jelentést kapnak a plug-in hibrid BMW-vel tiszta elektromos módban.
A tavalyi Németországban, Belgiumban és Hollandiában indult rendszer, és most az Egyesült Királyság plug-in hibrid BMW sofőrjei feliratkozhatnak.

BMW X5 XDRIVE45E: Hosszú távú teszt áttekintés

Elérhető az összes új plug-in hibrid modellnél, a BMW 7,0 operációs rendszerével, de kivéve a 2-es sorozatú Active Tourer, X1 és X2-et, a pontrendszer a My BMW alkalmazáson keresztül működik, ahol az elektromos mérföldeket automatikusan naplózják.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Minden tiszta elektromos mérföldes vezérlésnél a felhasználók két pontot kapnak. Amikor a Tally elérése 3200 -at ér el, a sofőrök 10 GBP díjat kapnak a BMW töltőhálózatért. A 25 GBP hiteljelentést 7500 ponton adják meg, 14 500 ponttal 50 GBP hitel.
A rendszer azonban tartalmaz néhány hasznos előnyt a pontok összegyűjtésének felgyorsításához. Például a BMW kijelölt Edrive zónákat készített az Egyesült Királyságban, ahol a sofőrök kettős pontot kapnak a Pure Electric vezetéséért.
Tavaly a BMW lett az első gyártó, aki geo-kerítés-technológiát alkalmazott az EDRIVE zónák bevezetésével, amelyek arra késztetik a plug-in hibrid BMW-ket, hogy váltsanak a tiszta elektromos üzemmódra, amikor belépnek ezekre a kijelölt területekre, általában a városközpontokba.
Az Egyesült Királyság Edrive zónái jelenleg Londonban, Birminghamben, Glasgowban, Edinburgh -ban, Belfastban, Liverpoolban, Bathban és Manchesterben találhatók, és most beépülnek a pontrendszerbe.
A program a töltéskor pontok bónuszokat is nyújt. 20 pontot kapnak minden egyes alkalommal, amikor az autót több mint 15 percig számítják fel, havonta 500 pontot kapnak azoknak a sofőröknek, akik havonta 20 -szor csatlakoznak, sokkal több, mint 15 percig.
A rendszer arra törekszik, hogy ösztönözze a plug-in hibrid BMW sofőrjeit, hogy sokkal rendszeresebben töltsék fel és maximalizálják autóik hatékonyságát, miközben csökkentik a környezeti hatást. A pontok programja mérföldeket is rögzít az európai utakon, lehetővé téve a sofőrök számára, hogy pontokat szerezzenek a sífutás során.
Kattintson ide a legjobban eladó legjobb plug-in hibrid autók listájáért a legjobban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *