A CCTV videokamera autói tilalma új „tisztességes üzletet” hirdet az Egyesült Királyság autósok számára

A CCTV „kémkocsik” már nem engedélyezi az utcai parkolási törvények végrehajtását annak érdekében , mondta a kormány.
Az őröknek jegyet kell rögzíteniük egy sértő jármű szélvédőjére, ahelyett, hogy távolról forgatnák őket. A vitatott CCTV videokamera autók ehelyett korlátozódnak a „kritikus” biztonsági területeken, például a külső iskolákban, vagy a buszsávokon vagy a piros útvonalakon.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Az illegális külföldi autók fellépése azonnali osztalékot fizet
Az áthelyezés a Parlament előtti deregulációs törvényjavaslat része. Ez egy három hónapos nyilvános konzultációt követi a túlzott parkolási politikák visszatartásáról, és számos egyéb változtatást tartalmaz, hogy a sofőrök jobb ajánlatot biztosítsanak, amelyet az alábbiakban átfogó.
Ez a Car Express győzelme, alig több mint egy évvel azután, hogy elindítottuk a Motorists kampányt, amelyben a minisztereket hívjuk fel, hogy adjunk vissza sofőröket – beleértve azt is, hogy abbahagyjuk a parkolási bírságok készpénz tehénként történő használatát.
Eric Pickles, a közösségek titkára elmondta: “A CCTV kémkocsik minden utcai rakétán rejlik a kapzsi tanácsok számára, az iránymutatások megsértése, amelyeket egyértelműen nem szabad felhasználni a profit elérésére.”
Patrick McLoughlin, a közlekedési titkár hozzátette: “Ezek a lépések méltányosabb megállapodást fognak biztosítani az autósok számára, biztosítva, hogy a parkolás érvényesítése arányos legyen.”
A „tisztességesebb üzlet” az autósok számára:
Öt dolog változik a jobbért …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *