Következő Audi S8 A Porsche

plug -in hibrid teljesítményének felhasználására az új Audi S8, az A8 limuzin forró verziója, a módszeren van – valamint a VW csoportos Porsche -márkájú motorokat is felhasználni fogja Plug-in hibrid hajtómű.
Mivel az A8 pontosan ugyanolyan moduláris kialakításon alapul, mint az új Porsche Panamera, képes pontosan ugyanazt a motorkészletet felhasználni, valamint a testvéreink EVO -ja szerint -POPPOWER PLUG-In.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2017 -es legfinomabb végrehajtó járművek
Jelenleg az S8, valamint az S8 Plus Designs 4,0 literes iker-turbó V8-at használ, 513 lóerővel, illetve 597 lóerővel-azonban az új tervek eltérő 4,0 literes V8 egységet fognak használni, amelyet már láttak az új Panamera-ban. Ebben a járműben 542 lóerő, valamint 770 nm nyomatékot hoz létre, és a Porsche-t 0-62 mph-ig 3,8 másodperc alatt veszi. Az Audi S8-ra körülbelül 530 lóerő, valamint körülbelül négy másodperces 0-62 mph-os időre számítunk.
Azonban az S8 Plus, amely E-Tron monikert kaphat, felhasználja a Panamera Turbo S e-Hybrid-ból származó plug-in hibrid erőátvitelt. Ez a kialakítás további 136 lóerőt kap az elektromos motorból, és a 0-62 mph időt mindössze 3,4 másodpercre csökkenti.
Arra számítunk, hogy egy négy másodperces 0-62 mph idő, valamint egy 190 mph maximális sebesség az S8 Plus modellben, mivel az ábrák valószínűleg kissé le vannak hangolva az Audi szalonhoz. Ez továbbra is körülbelül 630 lóerő, valamint 800 nm nyomatékot jelent.
Az S8, valamint az S8 Plus még nem került sor, ám számítunk azonban arra, hogy 2018 elején jelennek meg, miután a nemrégiben feltöltött A8 eladásra kerül.
Most már láttad az Audi A8 -at, izgatottan tudod, hogy az S8 felfedi? Értsük meg alább!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *