Új 2020-as Audi A3: A költségek és a specifikációk ellenőrzése

Az Audi csendesen kiadta a teljes árlistát, valamint a negyedik generációs A3 specifikációját hivatalos weboldalán. Az új formatervezést most megrendelésre kínálják, mind a Hatchback, mind a szalon karosszéria stílusában, a költségek a belépő szintű Teknik modell 23.300 fontjától kezdődnek, és 40 330 fontra emelkednek a tartomány-topping Vorsprung változatért.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A kimenő A3 a legrégebbi autók és teherautók a német márka jelenlegi sorozatában, azonban az új formatervezés módosítása nem forradalmi. Képzett szemre van szüksége a különbségekre kívüli területekhez, de 1,820 mm széles sebességgel ez az A3 tisztességes bitet nőtt – és egy kicsit hosszabb, mint az elődje 4 034 mm -en. Ez azonban nem magasabb, mint a régi autó, valamint a tengelytávja nem változott.
• Új Audi S3 prototípus -áttekintés
Az Audi módosította az A3 stílusát, tehát most az A1 Supermini és a Q3 kereszteződés kedvelői szerint esik – de a módosítások viszonylag minimálisak. Van egy új hatszögletű radiátorrács, friss LED fényszórók, valamint hátsó lámpák, valamint még néhány perjel, valamint ráncok az autó oldalához. A csomagtartó szintén szélesebb nyílással rendelkezik, mint korábban, miközben megőrzi ugyanazt a 380 literes kapacitást.
Az Audi felülvizsgálata az A3 belső tereiről könnyebben észlelhető. A kötőjel közepén egy új, 10,1 hüvelykes infotainment képernyő található, amely a vezető felé fordul, és a teljes tartományban is gyakori. Egy új éghajlatkezelő panel felett helyezkedik el, valamint a forgó hangerővel kezeli egy érintőképes kattintási kerékkel, amelyet egy régi iPod-ként működtetnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *