A hibrid autó szervizelése az UP -n

Az Egyesült Királyságban több mint 1000 garázs kapott hibrid tudatossági tanfolyamokat a Független garázs Szövetségtől. A szervizelés nagy része rutin, de a mechanikának edzésre van szüksége a nagyfeszültségű és biztonsági rendszerek kezelésének módja előtt, mielőtt a hibridekkel foglalkozik.
A tanfolyamot a Motoripar Intézete támogatja, és képessé teszi a munkavállalók számára az ECO modellek kezelését. Ezért a járművezetők biztonságban lehetnek abban a tudásban, hogy autójukat ugyanolyan szabványoknak megfelelően kiszolgálják, mint a fő kereskedő.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A brit hibrid autópiac a negyedik legnagyobb világszerte, Japánban, az Egyesült Államokban és Franciaországban. A hibridek tulajdonjoga az elmúlt három évben majdnem megduplázódott, jelenleg több mint 25 000 brit utakon.
Ez jó hír a hibrid tulajdonosok és a független garázsok számára, miután a Független garázs Szövetség új kutatása után, a Trust My Garage -ban, azt állította, hogy a tíz járművezető közül hét független garázsokat választ a főkereskedők felett az új autószolgáltatásukhoz.
A széles körben elterjedt hiedelmekkel ellentétben nincs jogi kötelezettség, hogy járműjét a fő kereskedőnél kiszolgálja, és az új európai törvények lehetővé teszik a független garázsban történő kiszolgálást anélkül, hogy a garanciát érvénytelenítenék.
Terry Gibson, a Trust My Garage -ból, azt mondta: “Sok autós úgy véli, hogy hibridjét csak egy főkereskedő szolgálhatja ki, de ez nem a helyzet.”
Ügyeljen arra, hogy az Egyesült Királyságban is megnézze a legjobb eladó hibrid autókat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *