„Nagy -Britannia lesz a járművilág központja 19 és augusztus 22. között”

A legjelentősebb autó, motorozás, átutalás és technológiai esemény a jövő héten a világon? Lehet, hogy ez volt a New York -i Worldwide Car Show (NYIAS), amelyben számos alkalommal jártam, és mindig hiszek, mint Amerika Fantasztikus kiállítása, a „nemzeti” esemény. A Delta változat és más okok keveréke miatt azonban a NYC show -t az utolsó pillanatban kegyetlenül törölték. Legkorábban 2022 lesz, mielőtt a globálisan alapvető esemény visszapattan.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Tehát eltúlozom, nem akkor, amikor azt állítom, hogy Nagy-Britannia annyira lép fel, amennyire a jármûvilág központja augusztus 19–22 között. Amellett, hogy köszönetet mondhatunk az újjászületett brit autókiállításnak, amely évek óta, valamint sok, súlyosbító évet jelent a tervezésben és a végrehajtási szakaszban. Én, mint egy diehard hívő, valamint a nemzeti jármű kiállítási lobbistájának kampánya, szerencsés voltam ahhoz, hogy hozzájárulhassak a szigorúan bizalmas „nemzeti jármű kiállításunk újjászületése” találkozókhoz, valamint a próbafutásokhoz, amelyek magukban foglalják a 2016-2019-es London Motor Motor 2016-2019-es motorját. A show-k (ma a Brit Show utódja), valamint a Pop-Up Autószalon (DITTO), amelyet bátran kipróbáltak tavaly télen, a Pandemic közepén.

„A brit motoros show nem választható. Kötelező ”

Végül, az összes beszéd, valamint a tesztelés megállt, valamint a művelet kezdődik. Mint Murray Walker mondaná, a Brit Autószalon a Go, Go, Go – korábbi szervezője (a motorgyártók és a kereskedők társasága) nélkül, azonban a továbblépéssel, valamint a blokkban lévő új fiatalok (Automotion).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *