A fő pap, aki ellenőrzi az elektromos autók és a teherautók töltőinek terveit minden Egyesült Királyságban beépített új házban

A fő papnak az Anglia minden új házának ambiciózus terveinek ellenőrzése céljából szükséges, hogy az elektromos autók díj pontjaival kell felszerelni, Ahogy a kormány arra törekszik, hogy megkönnyítse az EV-k tervezett tömeg-elfogadásához szükséges infrastruktúra-fejlesztéseket.
A Közlekedési Minisztérium tavaly nyáron bejelentette a témáról szóló nyilvános konzultációt, amelyet most a kormányzattal zárultak be, amely megerősíti, hogy az év későbbi szakaszában a parlamenti szabályozások elfogadására törekszik. Boris Johnson a brit ipari konferencia konföderációján tesz bejelentést. A módosítások arra késztetik a házépítőket, hogy állítsanak be díj pontokat, így a leendő tulajdonosok gyorsan felszámíthatják a plug-in hibrideket és az elektromos autókat otthon. A lépés szintén azt jelenti, hogy az új építésű házak vásárlói nem kell felhasználniuk a kormány házadargató-támogatási rendszerét.

2030 benzin és dízel tilalom: Mi az, hogy mely autókat érinti?

A szabályok nem befolyásolják az új építésű házakat az utcán kívüli parkolás nélkül, azonban a kormány szintén nagymértékben fektet be a vezeték nélküli díj pontokat tartalmazó kutatási projektekbe, valamint a járdán emelkedő díj pontokat.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az EV -k felé irányuló hajtás az Egyesült Királyság kormányának célja, hogy kielégítse a levegő magas színvonalú szigorú célokat, valamint a belső égésű motorok kibocsátása által okozott szennyeződést. 2030 -tól az 1,5 milliárd GBP -es út a nulla stratégiához az összes új autó eladását az elektromos áramlás nélkül betiltották.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *