A Vauxhall Corsa és a Corsa-E frissítve 2021-re

Vauxhall frissítette a Corsa sorozatot 2021-re –
A felülvizsgált Vauxhall Corsa megrendelhető, az árak a belépő szintű benzinmodell 16 440 fontjától kezdődnek. A tiszta elektromos Corsa-E-re hasonló frissítések tartománya vonatkozik, és most 26 640 fontból származik-körülbelül 1000 font olcsóbb, mint korábban.

Vauxhall Corsa-e vs Renault Zoe

A Vauxhall legnagyobb változása a tiszta elektromos Corsa-E-nél egy sportos új SRI NAV prémium-díszítés bevezetése, amely az autó meglévő SE NAV Premium és az Elite NAV prémium specifikációi között helyezkedik el.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az ára 27 890 font (beleértve a kormány 3000 GBP plug-in autói támogatását), és 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket, hátsó adatvédelmi üvegeket és egy külön SRI belső teret ad hozzá, sportülésekkel, sportpedálokkal és piros díszítéssel.
A Vauxhall új elit burkolatot mutatott be az égésű motoros Corsa számára. Az ára 18 355 fontból származik, és a beépített SAT-NAV rendszer kivételével ugyanolyan szintű berendezéssel rendelkezik, mint a cég meglévő Elite NAV modellje.
Az SRI modellek alapkivitelben a Vauxhall fénycsomagolásával érkeznek, amely LED ködlámpákat, LED -es hátsó lámpákat és automatikus fényszórókat ad hozzá. A Vauxhall friss két tónusú, 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket is hozzáadott az SRI és az SRI NAV variánsokhoz.
15

Végül, a Corsa most már a PSA turbófeltöltős 1,2 literes háromhengeres benzinmotorjának erősebb verziójával lehet megfogalmazni. Az egység az Opel Corsa európai vásárlói számára elérhető volt, és most csatlakozott a Vauxhall sorozathoz. 128 lóerőt és 230 nm nyomatékot generál, ami a Corsa 0–60 mph -os idejét 8,2 másodpercre csökkenti. Csak egy nyolc sebességű automatikus sebességváltóval kínálják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *