Az új 349BHP Audi SQ5 SUV 51 200 GBP -es áron kapja az azonosítást

Az új SQ5 SUV 51 200 fontba kerül, amikor az Egyesült Királyságba érkezik, az első szállításra várhatóan júniusban kerül sor az Audi szerint.
A német marque a 2017-es Detroiti Autószalonon kiszivárogtatta a forró SUV-t, kiderítve, hogy az új modell vadonatúj, 3,0 literes Turbo V6 benzinmotorot kap, amely 349 lóerő és 500 nm nyomatékot termel, 1370RP és 4500RP között.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ez az új motor sokkal erősebb, mint a jelenlegi dízel Audi SQ5 TDI Plus, amelynek rendelkezésére 335 lóerő van, de nem felel meg a 700 nm-es nyomatékának, sem a 0-62 mph 5,1 másodperces ideje. Az utóbbi szempontból az új SQ5 egy frakció lassabb, 5,4 másodperc alatt.
17

A frissített SQ5 modell dízel opcióján nincs szó, annak ellenére, hogy eddig a Diesel volt az egyetlen üzemanyag -opció az Egyesült Királyságban.
A jelenlegi SQ5 Plus legyőzi a bejövő iterációt is, amikor az üzemanyag -fogyasztásra és a kibocsátásokra vonatkozik, 42,8mpg és 174 g/km C02 visszatérésével, szemben a 34MPG -vel és 189 g/km -vel. Ez egy éles különbség, amikor úgy gondolja, hogy az új SUV 35 kg -os könnyebb lesz az új testépítészetnek köszönhetően.
• A legjobb 4×4 -es és SUV -k
Ahogy az várható volt, az SQ5 quattro négykerék-meghajtóval és egy nyolc sebességű Tiptronic automatikus sebességváltóval, valamint aktív nyomatékvezérléssel érkezik, amely fékezi a belső kerekeket, amikor egy sarokba lép, hogy javítsa az autó dinamikus képességét. Az Audi elektronikusan szabályozott „S” felfüggesztési rendszere szintén megtalálja a SUV -t.
17

A megjelenés szempontjából az SQ5 sportosabb lökhárítókkal rendelkezik mind elöl, mind hátul, plusz új szellőzőnyílások és diffúzor, hogy sokkal izmosabb megjelenést biztosítson neki. A rács is új, az alumínium kivitel részleteivel a kevésbé exkluzív modellek mellett. Az iker kipufogógázok befejezik a átalakítást, 20 hüvelykes könnyűfém kerekekkel együtt.
Belül van egy bőr kormánykerék, bőr sportülések és szálcsiszolt alumínium darabok. Az opciók listáján szerepel a Matrix LED fényszórók, az Audi virtuális pilótafülke -kijelzője és a Nappa bőr is.
Mit gondolsz az új Audi SQ5 -ről? Hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *