A Renault, az MG és a PSA támogatja az új brit kormányzati plug -in Grant támogatást, emellett 500 GBP

Renault, MG és PSA – a Citroen, a Peugeot, a DS és a Vauxhall márkák tulajdonosa – részletes tervei vannak, hogy a vásárlók számára további 500 fontot kínáljanak a vásárlók számára. az új elektromos autók költségeiből, hogy támogatják a kormány plug-in autó támogatását.
Az Egyesült Királyság kormánya a 2020 -as költségvetés részeként minimalizálta hozzájárulását 3500 fontról 3000 -re, azzal az ígérettel, hogy az ösztönzést valamilyen módon 2023 -ig használják.

A legjobb elektromos autók, hogy 2022 -et szerezzenek

Most a PSA saját ösztönzőjét használja az összes elektromos járművek sorozatán, 500 font kedvezményt a Peugeot E-208, a DS 3 Crossback E-Tense és a Vauxhall Corsa-E számára. A DS ingyenes hazai faldoboztöltőt és hat hónapos előfizetést is kínál a Polar töltőhálózatra.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az MG 500 GBP-rel növeli a kormány plug-in autójogi támogatását az egyetlen elektromos járművén, a ZS EV-n, amely megtartja a 2020 előtti költségvetési árát 22 495 font.
A Renault megerősítette, hogy az új Zoe, amely most már a márkakereskedésekbe érkezik, szintén elérhető lesz, emellett 500 GBP -vel, a 3000 font összegű kormányzati ösztönzés után március 31 -ig.
Eddig az Egyesült Királyság kormánya azt állítja, hogy sokkal több mint 800 millió fontot járult hozzá az ultra-alacsony kibocsátási járművek korai elfogadásának támogatásához, és az Egyesült Királyságban sokkal több mint 200 000 autó vásárlását támogatta-ebből több mint 100 000 volt. elektromos. A jelenlegi kifejezések az összes elektromos autók vásárlói számára, amelyek lista ára kevesebb, mint 50 000 font, 3000 font összegű támogatás.

Mi az Egyesült Királyság plug-in gépjármű-támogatása?

David Peel, a Peugeot UK ügyvezetõ igazgatója elmondta: „A plug-in autó támogatása rendkívül sikeresen segíti a vásárlók ezreit az elektromos váltásban. Nagyon örültünk annak, hogy azt hallottuk, hogy a kormány hozzáadott egy további 403 millió fontot a rendszerhez, és beleegyezett abba, hogy támogatja azt 2022–2023 -ig.
“Az 500 font összegű finanszírozási hiány kialakításával arra törekszünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az elektromos autók regisztrációja továbbra is növekszik, és hogy a gépjárművek a lehető leginkább könnyen hozzáférhetők maradjanak.”
Egyetért-e az Egyesült Királyság kormányának azon döntésével, hogy csökkenti a plug-in autó támogatást? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *