Az új 2022-es Ford Fiesta St Facelift friss megállapodást kap, valamint sokkal több nyomatékkal

a kis forró ferdehátúak világában, az első futó Ford Fiesta ST az új Hyundai i20 N.-ből származik. Tehát ez ez A Ford Hot Supermini arckezelt verziója – az MK7 Fiesta -ban használt Grand Facifift része – a legjobb időben jött. Ez egy sor előadást és kozmetikai csípést hoz, amely segíti a Blue Ovális Beat új koreai versenytársát.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A felülvizsgált Ford Fiesta St ára 22 630 GBP -től kezdődött, ami azt jelenti, hogy ez aláhúzza a Hyundai i20 n -et 2365 £ -kal. Most már megvásárolják, a legelső szállításokkal, mivel a következő év elején jelentkeztek.

Hyundai i20 vs Ford Fiesta

További teljesítményt fedeztek fel az ST turbófeltöltős 1,5 literes háromhengeres benzinmotorjában. Most van még egy 30 nm nyomaték, amely az autó felső számát 320 nm -re teszi. Az erő nem változik az 197 lóerőnél, míg a 0–62 mph sprint hasonló 6,5 másodpercig tart, tehát az új nyomaték sokkal inkább a középtávú növekedést jelenti, mint a vonalon kívüli erő.
A meghajtó az első kerekekhez egy hatsebességes kézikönyv sebességváltón keresztül megy keresztül, amelyet egy mechanikus korlátozott csúszás-differenciálművével lehet frissíteni. A Ford kijelenti, hogy az új Quaife rendszer egy kicsit több tapadást fog biztosítani, és előnyös a Hot Ferdülék kanyarodási képességének.
A stílus-felülvizsgálatok közé tartozik egy új elülső lökhárító, egy csavarozott álla-spoiler, egy nagyobb méhsejt-radiátor rács, valamint a mátrix LED fényszórók. A Ford szintén hozzáadta a Fiesta St Color Palette környezetbarátnak, amelyet egy olyan árnyék, amelyet először láttunk a Puma St-en.
8

A Fiesta St stílusának többi része többnyire változatlan, mivel a vásárlók pontosan ugyanazokat a mély oldalsó szoknyákat, valamint a hátsó ajtó spoilert kapják, mint az előző modell. A hátsó diffúzor azonban egy új, karosszéria színű egység, míg az autó szellőzőnyílásai már kristályos szürke színűek.
Belül az előző modell Recaro üléseit cserélték néhány házon belüli csere céljából, amelyek 14-utasításúak, valamint a Sensico szintetikus bőrben vágva. Ugyanígy van egy kicsit sokkal több szénhatású burkolat, valamint egy lapos fenekű kormánykerék.
Mint korábban, a vásárlók megkapják a Ford Sync 3 infotainment rendszerét, amelyet egy nyolc hüvelykes érintőképernyővel üzemeltetnek, a műszerfal tetején. Mind az Apple CarPlay, mind az Android CAR alapkivitelben jön létre.

Most kattintson ide közvetlenül ide, hogy megnézze az összes legfrissebb hír az alapvető Ford Fiesta facelifted verziójáról …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *