Az Electric Nissan E-NV200 Wintertime Camper Concept

ez a Nissan E-NV200 Wintertime Camper Concept. Ez az E-NV200 Panel kisteherautó speciálisan módosított verziója, amelyet kifejezetten a hideg időjárási kalandokhoz készítettek.
Van néhány utángyártott vállalat, amely átalakító készleteket kínál az E-NV200 számára, de ez a koncepció jelzi, amikor a Nissan első alkalommal megkísérelte a házon belüli átalakítást.

A legjobb elektromos autók és teherautók 2022 -es beszerzéshez

A hagyományos E-NV200 kereskedelmi kisteherautóval összehasonlítva a Wintertime Camper megnövekedett felfüggesztést, nagyobb kerekeket és darabos terepjáró gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek mindegyike javított teljesítményt nyújt a sár és a hó vezetésekor.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ezeket a csípéseket az első és a hátsó sárvédők, az ajtó bejárati őrök, az oldalsó rudak és a tömlő-lefelé található gumi padlószőnyegek egészítik ki. A kisteherautó elején egy pár 5400-lumens spot lámpát is tartalmaz, hogy extra expozíció legyen a legyőzött pályáról.
Belül van egy felszerelt konyha, néhány tárolószekrény, egy hajtogatott asztal és egy szikla-és hengeres ágy, amelyet padon lehet átalakítani. A Nissan szigetelő üvegt, hűtőszekrényt és egy pop-out tetőt is felszerelt, hogy az utasok egy kicsit több fejét biztosítsák.
A konyha, a lámpák és a hűtőszekrények mindegyike különálló 220 V -os teljesítménycsomaggal van ellátva, tehát nincs esély arra, hogy a kisteherautó -csomagot leürítse, amikor parkol, és rekedt. A tetőn felszerelt napelemmel töltik fel.
6

A Nissan még nem változtatott az E-NV200 erőátviteli oldalán-mint a hagyományos Combi Van, egy 108 lóerős elektromos motorral és egy névleges 40kWh-os akkumulátorral rendelkezik. A töltési idők változatlanok maradnak körülbelül 40 perc alatt egy 80 % -os feltöltésnél, de arra számítunk, hogy a frissítések egy horogba kerülnek a hagyományos kisteherautó 170 mérföldes maximális tartományába.
Van néhány utángyártott vállalat, amely átalakító készleteket kínál az E-NV200 számára, de ez a koncepció jelzi, hogy a Nissan első alkalommal megkísérelte a házon belüli frissítéseket. A márka spanyol mérnöki csapata összerakta, ahol az E-NV200 kemping kiegészítői beszerezhetők a gyárból.
A Nissan jelenleg nem tervezi, hogy a téli lakóautó -koncepciót vagy a normál lakókocsi -származékot a tömegtermelésbe helyezi, bár a márka szóvivője elmondta az Automobile Expressnek, amely megváltozhat, ha a projekt nyilvános fogadása elég erős.

Mit készít a Nissan E-NV200 Wintertime Camper Concept-ból? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *