Az új BMW 5 -es sorozatú túra 2017 -es genfi ​​debütáló

BMW Ruthless Variety növekedése folytatódik az új 2017. évi 5 -es sorozatú turné bevezetésével. A Mercedes E-osztályú birtok, valamint a Volvo V90 rivális debütál a Genfi Autószalonon, és a Buy Bounch most nyitva áll, a költségek 38 385 fontotól kezdődnek-ez sokkal több, mint az 5 sorozatú szalon, amelyen alapul.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb ingatlanjárművek eladó
A négyajtóshoz hasonlóan a jelenlegi túra folytatja a BMW finom és evolúciós stílusú megközelítését. A B-oszlopoktól kezdve az elülső rész hasonló a szalonhoz, míg a hátsó végén megnövekedett LED-es lámpákkal, valamint sokkal Rakish tetővonalakkal rendelkezik, mint korábban.
32
Az adsclose erről a hirdetésről

4 940 mm hosszúnál a túra 36 mm -rel hosszabb, mint a kimenő modell, bár pontosan ugyanolyan hosszú, mint az új szalon. 8 mm szélesebb, valamint 10 mm -rel magasabb, mint az előző autó, míg a tengelytáv 7 mm -rel fokozódott. A rendszerindító képesség akár 570 liter is, ami sokkal több liter, mint korábban, és 40 liter nagyobb, mint a szalon. Az E-osztály azonban 640 literes kapacitással megveri.
A BMW kijelenti, hogy a csomagtartó 1700 literre bővül, a hátsó ülések lefelé – ez 30 liter sokkal több, mint a régi autó. Azok az ülések, amelyek 40: 20: 40 -es felosztással összehúzódnak, távolról szabadon engedhetők a csomagtartóból, és elektromosan összecsukható háttámlákkal rendelkeznek. Az összes formatervezés kap egy elektromos hátsó ajtót, míg a speciális nyílású hátsó ablakot az előző modellből megtartják.
32

Az indítástól kezdve a motorválaszték négy, valamint hathengeres iker-görgő turbó benzinből és dízelolókból áll. A belépő szintű 520D túra 187 lóerős 2,0 literes dízelmotorból származik, a BMW pedig 65,6mpg gazdasági környezetet, valamint 114 g/km CO2-kibocsátást jelentett. Lépés ugyanolyan, mint az 530D, valamint egy 261 lóerős 3,0 literes egyenes-hat dízel, amely vonzó 56,4mpg. Ezt a járművet szintén az XDrive négykerék-meghajtással kínálják.
Az indításkor a legkisebb benzinmotor a 248 lóerős, 2,0 literes négyhengeres turbó, amelyet az 530I-ben fedeztek fel, míg a 335 lóerős 3,0 literes egyenes-hat 540i-es turbó egyelőre a fajta tetejére kerül.
Tetszik az új BMW 5 sorozatú túra megjelenése? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *