A Kia Sorento új sebességváltóval és sportos GT-vonalú díszítésekkel

frissítve a KIA 2018-at indította el a Sorento SUV sorozat frissítésével, amely két új, sportos trimbot és egy friss nyolc sebességű sebességváltót vezet be, helyettesítve a hatot, a hatot helyettesítve a hatot. -A korábban használtsebesség -átvitel.
A Sorento GT-line és GT-line v-variánsai fajtabb pillantást vetnek be a cég zászlóshajójának SUV-jába. Mindkettő alapkivitelben 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket tartalmaz, a rozsdamentes acél oldalsó lépések, a piros féknyereg, az új ködlámpák és az iker kipufogócsövek mellett. A GT-line modellek vetítőképességeket kapnak, míg a GT-Line S alapvető fényszórók alapkivitelben.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k 2018
Az új GT-vonalú autó a középkategóriás KX-2 Sorento-on alapul, de megállít egy stop/start gombot, nyolcutas beállítható elektromos üléseket, egy 7 hüvelykes LCD műszeres kijelzőt, a Lane Keep Assist és a Motorist Fireerting rendszer. A GT-Line S erre egy park-asszisztens funkcióval, egy felülről lefelé mutató 360 fokos bütykös rendszerrel, adaptív sebességtartó automatával, tízirányú állítható elektromos vezetőüléssel, panorámás tetővel, további autósok, beleértve az autonóm vészfékezést, és Prémium Harman & Kardon hangrendszer.
A kabinban mindkét autó fekete bőr kárpitozással rendelkezik, világosszürke varrással, perforált bőrrel díszített kormánykerékkel és GT-vonalú fogaskerékkel. A GT-line és a GT-Line S modellek ára 36 495 és 41 995 GBP ára, és alapkivitelben az új nyolc sebességű automatikus sebességváltóval van felszerelve.
Az új sebességváltó opcionális a KX-2 és a KX-3 Trim-szintű autókon, és a KIA azt állítja, hogy javítja az üzemanyag-fogyasztást a kimenő hat sebességgel. Az új sebességváltóval a helyén van egy hivatalos 43,5mpg szám, 170 g/km CO2 -vel. Nem változtattak meg a Sorento 2,2 literes, 197bhp-os turbószer-motorjában.
Másutt egy kisebb változást vezettek be a tartományban 2018 -ra; Az Apple CarPlay és az Android Automobile már hagyományosként van telepítve a KX-1, KX-2 és KX-3 modellekre. A frissített Sorento már eladó.
Mit csinálsz a Kia Sorento GT-line és a GT-line S-ből? Mondja el nekünk gondolatait a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *