A Honda, amely a 2022 EV

15 perces újratöltési idejét célozza meg, a Honda jelenleg olyan technológiát kíván kifejleszteni, amely lehetővé teszi a jövőbeli elektromos járművek számára, amelyek körülbelül 150 mérföldes tartományban vannak, hogy 15 perc alatt teljes mértékben feltöltődjenek, állítja a Nikkei Asian Review jelentése.
Az újság szerint ennek a tervnek a központi szerepe egy új, nagy kapacitású akkumulátor fejlesztése, amely képes kezelni az ultra-rapid töltést. Ez az akkumulátor -technika 2022 -ben a termelési Honda EV -k sorozatában érkezhet el, állítja Nikkei.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók 2017
Annak érdekében, hogy ilyen sebességgel újratölthessenek, a járműveknek a 350 kW -os kombinált töltési rendszer (CCS) infrastruktúrára kell támaszkodniuk. Pontosan ez azonban a töltési szabvány, amelyet jelenleg számos gyártó kíván, és a nagy autóipar nevek ambiciózus közös töltési hálózati vállalkozásának része, amelyet tavaly jelentettek meg.
2016 novemberében a BMW Group, a Daimler AG, a Ford, valamint a Volkswagen, az Audi és a Porsche Brands kedvelői aláírták a megértési memorandumot, amelynek célja az európai autópályákon átfüggő márkanév-független hálózat létrehozása.
A hálózaton végzett munka ez év elején kezdődött, és a 350 kW -os szabványra töltött töltőállomások ezrei várhatóan 2020 -ig funkcionálisak lesznek, ha minden a tervre megy.
Nikkei állításai nem megerősítik, bár a Honda szándéknyilatkozatot tett arra, hogy játékossá váljon az EV piacán. Az idei Frankfurti Autószalonon a cég feltárta a szemet gyönyörködtető Urban EV koncepciót-egy retro kinézetű elektromos szuperminit, amely 2019-ben egy termelési modellré válik.
Fontolná -e egy elektromos autó vásárlását, ha 15 perc alatt teljes mértékben feltölthető? Mondja el nekünk a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *