A New VW Amarok Canyon Pick-up teljesen betöltött

Az új VW Amarok Canyon április 1-jén kerül forgalomba. Az Amarok Canyon mindössze 350 egységre korlátozódik. A VW azt állítja, hogy 8500 font értékű extra felszerelést tartalmaz.
Az Amarok-kanyon külső oldalán alapvető szerepet játszik néhány extra robusztus karosszéria, 19 hüvelykes „Cantera” ötvözetek, elülső és hátsó parkolóérzékelők, adatvédelmi üveg, védőbevonat a terhelési területhez, egy Matt Black Load Bay burkolat és magas -Gengs oldalsó stílusú rudak és hátsó lökhárító.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A vásárlók három külső színt választanak – réz narancs, mély fekete vagy reflex ezüst. A tetőfedő lámpa opcionális extra, 945 font plusz áfa esetén kapható.
Belül a kanyon szürke nappa bőr kárpitozást kap fűtött első ülésekkel, narancssárga varrással a bőrrel borított kormánykerékre és a fogaskerékre, SAT-navigáció hat hüvelykes színes érintőképernyővel, Bluetooth-szal és padlószőnyegekkel.
Az Amarok Canyon csak a Top-Spec 178BHP 2,0 literes bi-turbó dízelolajjal érhető el. Ez 400 nm nyomatékot eredményez kézi formában, és 420 nm -et automatikusan, és a teherautó maximális vontatási kapacitást biztosít 3000 kg kézikönyvként, és 3200 kg -ot.
Az ügyfelek választhatók egy hatfokozatú kézi modell közül választható négykerék-meghajtással, vagy egy nyolc sebességű autóval, állandó négykerék-meghajtással. Mindössze 50 kézikönyv lesz elérhető, a 300 fennmaradó modellvel az autóátvitelt tartalmazza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *