A Nissan Juke N-Connecta stílus, valamint a Tekna Pulse Special Editions

a Nissan két új speciális kiadású verzióját kiadta a Juke Little Crossover-ről, amely a külső és a belső stílus csípéseit, valamint az új technológiákat tartalmazza. Mindkét jármű most ideális, valamint a Juke meglévő verzióin alapul, ahelyett, hogy egyértelműen új speciális kiadású kivitel lenne.
A Juke Tekna pulzus a kettő sokkal kiterjedtebb, valamint 1500 egységre korlátozódik. Headline Act egy teljesen új, prémium zajrendszer, amelyet a French Hi-Fi Makers Focal készített. Ez egy hat hangszóró-konfiguráció, amelynek kiegészítő teljesítménye van, a hangszórók most 120 wattot képesek kezelni, 100 wattos csengővel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A 2017. évi legjobb kereszteződések
A stílus szempontjából két festéket használnak – fémes fekete vagy sötétszürke. Alapvetően a Juke Tekna Pulse a fekete külső stíluscsomagot tartalmazza, bemutatva a fekete 18 hüvelykes könnyűfém kerekeket, valamint más fekete külső részleteket. A fekete belső stíluscsomag szintén tartalmazza, valamint párosítva a bőr ülésekkel és a sportpedálokkal. A költségek a DIG-T 115 turbófeltöltős benzin 20 700 GBP-től kezdődnek, míg a DCI 110 Turbodiesel 22 305 fontot fog fizetni.
• Teljes új Nissan Juke, hogy 2017-ben jelentkezzen
A Juke Tekna Plus alatt található az új Juke N-Connecta stílus, a Crossover N-Connecta Grade verziójának továbbfejlesztett változata. A Xenon fényszórók alapvető fontosságúak, míg szintén új külső személyre szabási csomagot szerez, amely színes koordinált lökhárítót, valamint a fényszórókat, valamint a tükörfedeleket mutatja be. A kabinban a fekete díszítéssel rendelkező sportülések találhatók. Az N-Connecta stílusú juke nem korlátozott kiadású modell, valamint ára 18 755 font.
Olvassa el az alapos Nissan Juke értékelést itt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *