A vállalkozó kifejleszti a személyes fizetős utat

. A vállalkozó kifejlesztette saját fizetési útját, miután végül csalódott volt a tanács késésein, hogy eltávolítsák a hektikus ingázó útvonalat.
A Bath és a Bristol közötti A431 -et februárban bezárták egy földcsuszamlásnak, és várhatóan csak karácsonyig nyitja meg újra.
Mike Watts, a beteg késéssel, most felállította a saját fizetős útját, a járműveket, valamint a tehergépjárműveket 2 fontot, míg a motorkerékpároknak mindössze 1 fontot kell fizetniük az út felhasználásához.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A sofőr nélküli járművek 2015 -ig lehetnek úton vannak
Az út egy Famer mezőjével fut, és hengerelt chippingekből készül. A Watts kijelenti, hogy az út a nap 24 órájában, a hét hét napján nyitva áll. Az útnak azonban nem volt tervezési hozzájárulása vagy biztonsági tanúsítványa.
Az út kiépítésének költsége 150 000 font, és várhatóan még több 150 000 fontot fog fizetni a karbantartás és az adminisztrációs költségek.
• Az Egyesült Királyság sebességkorlátozása a tehergépjárművek növekedéséhez
“Öt hónapunk van, hogy 300 000 fontot megtérítsünk, bár meglehetősen optimista vagyok, hogy ezt megvalósítsuk” – mondta Watts.
“Valóban 1250 autót kell kapnunk naponta.
Úgy gondolják, hogy az út sokkal több mint 100 év alatt az első magántulajdonban lévő autópályadíj. A Bath, valamint az Északkelet -Somerset Tanács azonban kijelentette, hogy nem támogatja az utat, és figyelmezteti az autósokat, hogy ne használják fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *