Az Aston Martin DP-100 Gran Turismo Racer a Goodwood-ban

bemutatva az Aston Martin feltárta DP-100 Gran Turismo versenyzőjét a Goodwood of Speed ​​Celebration-en. A júliusi Granturismo 6-on a játékon belüli játék letöltésére felajánlva az ötlet csak virtuális GT versenyző marad.
Az Aston Style Team által otthon fejlesztette ki, valamint Marek Reichman stílusvezető vezetésével a DP-100 hat hónapot vett igénybe, hogy pontosan ugyanazokat a módszereket alkalmazzák, amelyeket a tollgyártási modellekhez alkalmaztak. A jármű digitális tápláléka egy közepes szerelt iker Turbo V12 motor, 800 lóerő létrehozásával.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Goodwood Online Frissítések Goodwood ünnepe

A DP-100 alacsonyan helyezkedik el a földre, a tető majdnem ülő szinttel a duzzadó ívekkel. Hátul egy tipp az Aston útjármű -stílusáról a hátsó lámpacsoportban, amely egy hatalmas hátsó diffúzor felett nyugszik.
„Az olyan funkciók, mint például az autó forradalmi„ aktív aerodinamikája ”, nemcsak a forma javításának módszere, ugyanakkor az autó játékban történő támogatásának támogatása is”-mondta Marek Reichman stílusvezető. „„ A CC100 Speedster Concept-hez hasonlóan a DP-100-ban látható sok stílusjelzés, például a könnyű penge hátsó lámpák, szintén táplálkozhat a jövőbeli sportjárművekbe, amelyeket az offline világban bemutatunk, így ennek fontosságát A munkát nem szabad alábecsülni. ”
A legújabb digitális ötlet nem az első alkalom, amikor az Aston összeállt a Gran Tursimo franchise -val. A DB7 Coupe, valamint a Volante a játék rendkívül legelső kiadásában debütált, a GT6-ban már az 1,2 millió GBP One-77-et.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *