A járműbiztosítási fedezet költsége hat év legnagyobb ráta

A járműbiztosítási fedezeti árajánlatok költsége 14 % -kal esett vissza az elmúlt évben, ami a legélesebb csökkenés, amelyet valaha egy költség -összehasonlító helyen rögzítettek.
Miközben a járművek biztosítási fedezeti idézetekhez társulnak, nem pedig a ténylegesen kidolgozott irányelvek, 6 millió autóson alapulnak, valamint a show -sofőröket 87 GBP -nál kevesebbet idézik egy éves átfogó kötvényre, összehasonlítva a 12 hónappal ezelőtt. A tipikus autósnak 538 GBP -t idéznek egy politikáért, ahol a Guy fedezete átlagosan 574 fontot jelent, valamint a 477 GBP -t idézett nők.

A legolcsóbb járművek 2022 -es futtatáshoz

Az adatok a zavaros összehasonlító helyről származnak, amely szintén 2000 felnőtt felmérését megbízta, amelyek a futásteljesítmény 43 % -os csökkenését fedezték fel ugyanabban az időszakban. Egyes biztosítási fedezeti vállalkozások kb. 25 font összegű visszafizetési ünnepeket vagy goodwill-gesture kifizetéseket kínáltak a leeső futásteljesítmény kimutatására.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A brit biztosítók Szövetsége szerint az Egyesült Királyság biztosítási fedezeti piaca a világ negyedik legnagyobbja, amely 1,8 trillió font befektetéseket kezel. Ugyanakkor nem kritika nélkül. A „hűség árazás” módszerét – ahol a politikákat azonnal megújítják, gyakran szignifikánsan magasabb ütemben – a monetáris magatartási hatóság vizsgálja. Az FCA érinti a kiszolgáltatott ügyfeleket – például az idősebb embereket, akik nem férhetnek hozzá a számítógépekhez vagy a számítógépek ismeretéhez -, és a biztosítók becslések szerint 1,2 milliárd fontot tesznek az automatikus megújító ügyfelektől.
A zavaros adatok azt mutatják, hogy a járművezetők 48 % -a ragaszkodik a jelenlegi biztosítójához, annak ellenére, hogy megújul. A társaság vezérigazgatója, Louise O’Shea kijelentette, hogy „csak helyesnek tűnik, hogy a járműbiztosítási fedezeti költségek olcsóbbak”, hogy megmutassák a legtöbb autós vezetésének csökkentését, bár figyelmeztette: „Ezek az alacsonyabb költségek csak azok számára előnyösek, akik vásárolnak, akik vásárolnak. körül.”
Melyek a legjobb járműbiztosítási társaságok? A járművezetői energiafelmérésünk az első tíz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *