Az új 2021 -es Bentley Bentayga Hybrid októberben érkezik az ár 155 500 fontból

.
A két plug-in modell egyike, amelyet 2021-ben jelenik meg A benzinmotor és az akkumulátor és az elektromos motoros rendszer kombinálva.

Új Aston Martin DBX Coupe Lándzsa új vezérigazgató tervei

Az erőátvitel változatlan lesz a Bentayga Hybrid korábbi verziójától. A 3,0 literes iker-turbófeltöltéssel ellátott V6 benzinmotor és az elektromos motor kombinációja maximális teljesítményt nyújt 443 lóerő (335 lóerő a motortól és 126 lóerővel az elektromos motorból) és 700 nm nyomatékot.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A többi hardverváltozás nélkül a frissített Bentley Hybrid továbbra is 0-60 mph-ig terjed 5,2 másodperc alatt, mielőtt 158 ​​mph-en feltöltött.
Mint korábban, a hagyományos 17,3 kWh-os akkumulátornak köszönhetően a Big Bentley SUV-nak a tiszta-elektromos tartományt is tartalmazza-ez hat mérföldnyire kevesebb, mint a facelift előtti modell, de csak azért, mert a Bentayga Hybrid nulla-kibocsátási tartományát ellenőrizték az aljára. A szigorúbb WLTP tesztelési rendszer, nem pedig a régi NEDC szabvány.
17

A benzinmotor segítség nélkül 84 mph maximális sebessége lehetséges. Az EV meghajtó, a hibrid és a tartási meghajtó üzemmódok lehetővé teszik az autós számára, hogy az akkumulátor használatánál manuálisan kezelje az akkumulátor használatát, míg a maximális 7,2 kW -os töltési sebesség azt jelzi, hogy a teljes feltöltés két és fél órán belül elérhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *