A Ford Puma ST-Line X Vignale csatlakozik a felálláshoz, az új sebességváltóval

, a Ford kibővítette a Puma felépítését, új automatikus sebességváltót, valamint egy erősen specifikált ST-Line X Vignale Trim szintet adva.
A PUMA 123 lóerős turbófeltöltött 1,0 literes háromhengeres EcoBoost benzinmotorját hét sebességes automatikus sebességváltóval kínálják-a költségek 22 945 fontotól kezdődnek. A sebességváltó csökkenti a Crossover bejelentett WLTP üzemanyag-gazdasági helyzetét, valamint a kibocsátási számokat 45,6mpg-ra, valamint 138 g/km-re-összehasonlítva a kézivel felszerelt modell 49,6mpg-jével, valamint a 127 g/km-rel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb kereszteződések eladásra kerülnek
A Ford új, rendkívül nagyszabású ST-Line X Vignale Trim-szintje ára 25 240 font. Az ST-Line X kialakításának frissítései között szerepel a 18 hüvelykes könnyűfém kerekek, a szatén-végű alumínium rács, valamint a test színű hátsó lökhárító. A vásárlók szintén LED fényszórókat, bőr kárpitokat, fűtött első üléseket, kulcs nélküli belépést és fűtött kormánykereket kapnak.
Idén később, a PUMA sorozat ismét kibővül egy zászlóshajó ST modelljével. Pontosan ugyanazt az 197 lóerős, 1,5 literes háromhengeres benzinmotorot fog felhasználni, mint a Fiesta ST-t, valamint az alváz tartását, valamint a stílusfrissítéseket, beleértve a nagyobb fékeket, merevebb rugókat, leengedett felfüggesztést, agresszív testkit is. A Lairy Paint kivitelének lehetőségeként.
Mit kell vernie a frissített Ford Puma -nak? Nézze meg az Egyesült Királyságban eladó legjobb kereszteződések listáját …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *