Kínai gyártású Ora Feline 01 elektromos járművek szett az Egyesült Királysághoz

Kínai járműgyártó A Fantastic Wall ellenőrizte, hogy az Ora Feline 01, az új EV spin-off márkájának tiszta-elektromos ferdehátúja. Az Egyesült Királyság decemberétől kezdve körülbelül 25 000 font kezdőköltséggel. A szállításokat 2022 legelső felére rendezik.
Az Ora Cat 01 az év elején debütált a müncheni Autószalonon, valamint a Volkswagen ID.3 riválisával. 4 235 mm hosszú, valamint 1,825 mm széles, mindkét jármű pontosan azonos méretű, azonban az ORA agresszív árképzési módszere azt jelzi, hogy közel 5000 fontkal alátámasztja német ellenfelét.

A legjobb elektromos járművek 2022 -es beszerzéshez

A Fantasztikus Wall új odaadó elektromos járművek platformján, valamint az első tengelyre felszerelt elektromos motorral működik, amely 169 lóerővel és 250 nm nyomatékkal rendelkezik, amely elegendő egy deklarált 0-30 mph-es időtartamra, 3,8 másodperc szerint márka.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A vásárlók szintén kiválaszthatnak egy 48 kWh vagy egy 63 kWh -os akkumulátor közül, amelyek közül a nagyobb a maximális deklarált változatosságot 261 mérföld. Az autó elektromos rendszere szintén támogatja a 80 kW gyors töltést, jelezve, hogy a 63 kWh -os rendszer 50 perc alatt képes kezelni a 80 % -os díjat.
26

Az Ora Feline 01 vintage stilizált megjelenése összekeveri az olyan ikonok, mint például a Porsche 911, valamint a Mini stílus-jelöléseit, ám a fedélzeten lévő innováció a dátumra.
Rengeteg vezetői segédeszköz van, beleértve az autonóm parkolást, a sávsegélyt, valamint az arcfelismerő rendszert, amely meghatározhatja, hogy az autós mikor fáradt vagy elvonja a figyelmét.
A vásárlók szintén 12 ultrahangos radarérzékelőt, valamint számos külső kamerát kapnak, amelyek együttesen szűrik az autó környezetét. Az összegyűjtött információkat ezután a jelenlegi Qualcomm Snapdragon Computing Chip dolgozza fel, amely lehetővé teszi a félig autonóm vezetést is.
Belül van egy 10,25 hüvelykes digitális műszerfal, valamint egy 10,25 hüvelykes infotainment rendszer, amelyet egyaránt egy zökkenőmentes, 20,5 hüvelykes rendszerbe kell felszerelni az autó műszerfalának tetejére. Az Apple CarPlay, valamint az Android Automobile Connectivity szintén tartalmazza, valamint az összes autó rendszerét a levegőn kívüli szoftver alkalmazásfrissítések támogatják.
A kínai járműgyártók egyre erősebb lábát kapják a világméretű járműpiacon. Az MG -nek, mind a Volvo -nak egyaránt rendelkezik kínai tulajdonosokkal; A NIO már bevezette járműveit Norvégiában, valamint a Foxconn iPhone gyártóját, nemrégiben betört az iparba, két új EV -t mutatva be.

Mit kell verni az új Ora Feline 01 -et? Ezek a legjobb kis elektromos járművek, amelyek ideálisak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *