A Facelifted Nissan Qashqai feltárta Genfben

Ez az a facelifted Nissan Qashqai, amelyet a Genfi Autószalonon mutattak be. Az Európa számos kiemelkedő kereszteződésének felülvizsgált változata júliusban kerül eladásra, az év második felétől kezdve a szállítások.
2016 -ban Európában több mint 230 000 példát kínáltak a Qashqai -ra, azonban ez még nem akadályozta meg a Nissan -t abban, hogy a háztartási SUV teljes átalakítását biztosítsa. A címsor módosítása az autonóm vezetési technika hozzáadása, az úgynevezett PROPILOT; Az év végére a Qashqai képes lesz irányítani, felgyorsítani és fékezni magát egyetlen sávban az autópályákon. A Nissan még nem tudja kijelenteni, hogy ez gyakori lesz -e a felső vágási szinteken.
20

A további technológiai fejlesztések magukban foglalják a korszerűsített vészfékes fékrendszert, amelynek gyalogosok felismerése, valamint a hátsó keresztirányú riasztás.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Nissan hozzáadta a legújabb V-Motion rács stílusát az elülső oldalon, míg az átdolgozott lökhárítókat, valamint az átalakított motorháztető szintén jellemzője. Módosított fénycsoportok, új LED futó fénytervezéssel, valamint adaptív sugárrendszer hozzáadásával, amely mind a stílus korszerűsítésére irányul.
20

Hátulban a módosítások kevésbé kiterjednek, azonban a sasszemű egy új hátsó lámpatemű téma, 3D lencsehatással. Két új szín, a gesztenye bronz, valamint az élénk kék (a képen) áll rendelkezésre, az új 17, 18 vagy 19 hüvelykes könnyűfém kerekek mellett.
• A legjobb kereszteződések a legjobban a legjobban
A Nissan kijelenti, hogy a magasabb színvonalú anyagok sokkal prémium érzést nyújtanak a SUV kabinjának. A látható módosítások közé tartozik egy új, lapos fenekű, többfunkciós kormánykerék, valamint egy friss egyedi felület az infotainment rendszer számára. Amellett, hogy egy új, a Tekna+ fokozatot adtak hozzá, olyan luxusokat hozva, mint például a 3D-s hatású paplanos kárpitozás. A vásárlók szintén kiválaszthatják a Renault Kadjarban felfedezett Bose hét hangszóró-zajrendszer pontosan ugyanazt a Bose-hét hangszóró-zajrendszert.
20

Az új Qashqai a felfüggesztés és a kormányzás kiigazítását tartalmazza a kényelem fokozása érdekében, míg az új szigetelő anyagokat úgy deklarálják, hogy sokkal finomabbá váljanak. A turbófeltöltős benzin, valamint a dízelmotorok sokféleségének módosítása azonban nem történt, így a vásárlók választhatnak egy belépő szintű 113 lóerős 1,2 literes benzinből, egy 161 lóerős 1,6 literes benzinből, valamint 1,5 vagy 1,6 literes dieselsből – Az 1,5 DCI 110 -nek a leginkább megfizethető futtatásnak kell lennie, 99 g/km CO2 -kibocsátással.

A frissített Nissan Qashqai közvetlenül visszatér a Crossover osztály tetejére? Értsük meg az alábbi gondolatait …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *