Új Lotus ELETRE ALL-ELECTRIC SUV JELLEMZŐK A Brit Brand

új korszakát egy új korszakba és a piac új iparába lép az első SUV-val, az All-elektromos Lotus ELETRE-vel. A brit márka elnevezési egyezményének megőrzésével az E -vel kezdve az ELETRE -t a márka ügyvezető igazgatója, Matt Windle „emlékezetes pontjának” nevezte.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az elektromos prémium architektúra nevű teljesen új, 800 voltos platformon alapul, az új modellt sokkal több mint 100 kWh-os akkumulátor hajtja végre (a rendelkezésre álló energia pontos számát nem erősítették meg), amely egy pár elektromos motorot táplál-egy-egy Minden tengelyen – a megcélzott minimális teljes teljesítmény 592 lóerővel. Ez növekszik a magasabb szintű, még a teljesítmény-központú verziók esetében, és a Lotus célja, hogy a leggyorsabb elebles 0-62 mph-os idővel kevesebb, mint három másodpercig.

“Biztos vagyok benne, hogy Colin Chapman nagyon örülne a Lotus ELETRE -nek”

Természetük szerint az EV -k nehezebbek, és míg az ELETRE eltér a Lotus hagyományos modelljeitől és a vállalati alapító, Colin Chapman alacsony kert -súlyú alapelveitől, rengeteg fejlemény van a Marque etoszának megfelelően. A Lotus a tömegcsökkentő módszere továbbra is a fejlődés középpontjában áll, és az ELETRE „az alapelveket és a LOTUS DNS-t sokkal több mint 70 éves sportgépjármű-tervezésből és mérnöki tervezésből veszi fel, és ez egy kívánatos, teljesen új életmódú autóvá alakítja őket. A Lotus ügyfelek következő generációja ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *