„Munkára van szükség ahhoz, hogy az elektromos autók mindenki számára elérhetővé váljanak”

Egyszer hallottam egy elméletet, miszerint senki sem fogyatékos, amíg az emberek vagy a társadalom akadályokat nem tesz az útba. Glibnek hangzik, de talán hasznos módja annak, hogy megértsük, hogyan nézhet ki a világ különböző perspektívákból.
A két kerekes székkel rendelkező felhasználók tanúja, hogy a Brighton és a Hove Council elektromos autó töltési létesítményeinek első megállóján a „tervezett” kihívások sokaságát kizárja, az elméletet élesen összpontosítsa számomra. A helyszín egy maroknyi kompakt utcai pálcát tartalmazott, amely meredek lejtőn helyezkedik el, sajnálatos módon zsúfolt járdákkal, csapadékos járdákkal és kezelhetetlen töltőkkel. „Hozzáférhető”, nem az volt.

Ne hagyja a fogyatékkal élő sofőröket az elektromos autókra való váltásban

Manapság mintegy 26 000 nyilvános EV -töltő található az Egyesült Királyságban, évente sokkal több telepítve van. Nem tudjuk megmondani, hogy mennyire telepítettek a rendelkezésre álló jármű -parkolóhelyekre, mert sok olyan hálózati vállalat, amelyet nem kérdeztünk, nem tudott volna – vagy nem – mondhatta el nekünk. Tapasztalataink és a csoportokból származó csoportok bizonyítéka, amelyben beszéltünk, azt sugallja, hogy ez alig maroknyi, és a fogyatékkal élő sofőrök problémáját számtalan más kérdés súlyosbítja a töltőeszközök és az autó, amelybe csatlakoztatja őket.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A katasztrófa az, hogy már tudjuk, hogyan kell gondoskodni a fogyatékkal élő járművezetők számára. Van kék jelvények, kerekes székkel rendelkezésre álló autók, dedikált jármű -parkolóhelyek, széles körű járdák leesett járdákkal, BSI szabványok az Automobile Park jegygépekhez és a töltőállomás személyzetének képzettsége, aki segíti a sofőröket, akik nem tudnak üzemanyagot szivattyúzni maguk számára. Most úgy tűnik, hogy az infrastruktúra kiépítésére irányuló versenyen az elektromos autókra való áttérés támogatása érdekében az összes tudást és tapasztalatot az ablakon dobták ki.
Ahogy a kormány megkezdi a késői konzultációk sorozatát, a jövőben is feltárjuk az EV váltáshoz kötött akadálymentességi kihívásokat is. A mi célunk? Nem szabad megoldásokat kínálni, de ha segíthetünk a reflektorfény koncentrálásának megőrzésében, reméljük, hogy játszani fogjuk.
Auto Express egyenlő hozzáférés minden kampányhoz
Ne hagyja a fogyatékkal élő sofőröket az elektromos autókra való váltásban
Ade Adepitan Backs kampány, hogy az elektromos autókat mindenki számára elérhetővé tegye
Az árnyékminiszter bírálja a DFT -t az elektromos autó töltéshez való hozzáférhetőség miatt
Vélemény: “Munkára van szükség ahhoz, hogy az elektromos autók mindenki számára elérhetővé váljanak”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *