A Ford Focus RS Mountune M400 legfeljebb 395BHP

Ford Tuner Mountune friss frissítési csomagot mutatott ki a Focus RS -hez. Az M400-nak hívják, ára 2912 font, és az UPS teljesítménye a 2,3 literes turbótól 395 lóerőig és 560 nm nyomatékig.
A Mountune nem idézi a frissített teljesítményadatokat, de a csomag várhatóan drasztikusan javul a szokásos autó 4,7 másodperces 0-62 mph időtartamán, tekintettel az 50 lóerős és 120 nm-es teljesítménynövekedésre, és a Mercedes-AMG A 45 és a 45 és a Mercedes-AMG által jelenleg foglalt területre helyezi. Az új Audi RS3 Sportback.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb forró nyílások eladó 2017
Ez a Mountune által kiadott új MK3 Focus RS második készlet, amely a cég korábbi FPM375 csomagjára épül. Ez akár 370 lóerővel is elérte a 4,5 másodperces 0-62 mph időt és a 165 mph maximális sebességet.
A többi Mountune frissítéssel ellentétben – például a Fiesta ST népszerű csomagjától – az M400 Pack érvényteleníti az autó garanciáját.
A csomagban található egy új, nagyáramú indukciós készlet, egy új intercooler, egy motorkezelő remap, plusz egy új kipufogó rendszer. Ez magában foglalja az MTUNE szolgáltatásokat is, az adatnaplózást és a speciális dyno módot. A készlet moduláris, tehát lehetséges, hogy meghatározza annak bizonyos aspektusait, nem pedig egyenesen.
A 395BHP nem olyan meleg, mint a Mountune, bár a fókusz Rs -t – külön alkatrészeket a csomag felett, például a kovácsolt dugattyúk és a blokk módosításai most 400 lóerő feletti energiát vehetnek igénybe.
A Ford Focus RS -nek valóban sokkal több energiára van szüksége? Mondja el nekünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *