Az intelligens eq Fortwo, valamint a ForFour a Mercedes EQ Equ Electric Cars and Truck márkáján

a legelső mintákként jelenik meg. A Wise Eq Fortwo, a ForFour, valamint ‘Elektromos EQ márka.
Míg néhányan elképzelték, hogy az első produkciós EQ kialakítás a Mercedes egyik EQ Idea Cars egyik verziója, mint például az EQA ötlet, a német autógyártó igazgatta a leányvállalatot, hogy az üzleti bölcsek az EQ Vanguard lesz.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Genfi Autókiállítás 2018: A legfrissebb hír
A Wise EQ Fortwo, az EQ forFour, valamint az EQ Fortwo Cabrio mindegyikét választható gyors, 22 kW-os, májusi töltővel fogják használni. 840 euró (748 GBP -nek felel meg) ára, ez lehetővé teszi az akkumulátorok 10–80 % -os felszámítását 40 perc alatt.
15

Az EQ márka bevezetése egy új, Wise Nightsky kiadás, amelyet a Fortwo -val, a ForFour -nal és a Fortwo Carbio -val kínálnak, valamint a fekete könnyűfém kerekeket, valamint a „Hallmark Blue Eq festékkel” együttesen.
Egy új okostelefon -alkalmazást a bölcsek számára szintén használunk a „2018 közepétől”. A WISE EQ Management alkalmazásnak szinkronizálva lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a díjat, valamint a kabinok előtti hőmérsékleteket is meghatározzák.
A „kész megosztási” választást szintén bevezetik az új benzin, valamint az elektromos bölcs Fortwos vásárlói, valamint a Németország, Olaszország, valamint Franciaország vásárlói számára. Alapvetően a digitális kulcs, a készítésre kész arra, hogy a Choice -t megosszák a bölcs tulajdonosok számára, hogy felhatalmazzák a barátokat, a kollégákat, valamint a háztartási tagokat, hogy autóikat és teherautóikat okostelefon -alkalmazással nyitják meg. Noha a szolgáltatás nem teszi lehetővé közvetlenül az autók és a teherautó indítását, a tulajdonosok képesek lesznek bezárni az autók és a teherautó belsejében, hogy mások számára felhasználhassák.
Az EQ Smarts elindításával a cég vezérigazgatója, Dr. Annette Winkler elmondta: “A Wise EQ Fortwo/Forfour-tal a Mercedes-Benz autók és teherautók EQ háztartásának legelső termékeit helyezzük el, valamint pontosan megmutatjuk, és pontosan megmutatjuk pontosan a Metropolitan utakon. Mennyire szórakoztató az elektromos mobilitás. ”
Nézze meg az eladó legjobb elektromos autók és teherautók felsorolását …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *