A Tesla Model S ára bejelentette

A nagyteljesítményű, all-elektromos Tesla Model S ára az Egyesült Királyságban 49 900 GBP-tól származik, az első jobb oldali hajtás-szállítás a jövő év márciusáig várható. Az ár tartalmazza az 5000 font összegű kormányzati plug-in autó támogatást.
• Tesla Model S áttekintése
A Tesla modell három változata elérhető – a belépő szintű verzió 60 kWh -os akkumulátorral rendelkezik, és ára 49 900 font, és a nagyobb kapacitású 85kWh modell 57 300 fontba kerül. Van még egy tartománytáblázó teljesítménymodell is, amely a 85 kWh-os akkumulátort és sokkal erősebb motort használja, amelynek ára 68 700 font.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az Elon Musk, a Tesla üzlet megnyitóján, a londoni Westfield bevásárlóközpontban, a Tesla társalapítója és vezérigazgatója azt állította, hogy a vállalat töltőrendszerét az Egyesült Királyságban a következő évre hajtják végre. Ez lehetővé teszi az S modell tulajdonosai számára, hogy mindössze 40 perc alatt akár 80 % -ot töltsenek fel, lehetővé téve számukra, hogy nagy távolságokat hajtsanak végre anélkül, hogy aggódnának a hatalom kifogyása miatt. A feltöltés a nagy teljesítményű akkumulátorral ellátott autókon alapvető, és a kisebbnél opcionális.
Az S modell akkumulátorait az autó padlója alá helyezik, alacsonyabb súlypontot biztosítva, ami élesebb foglalkozást és jobb súlyeloszlást eredményez. Mivel nincs motor vagy sebességváltó alagút, van továbbfejlesztett utastér és egy kiegészítő poggyásztér is, ahol a motor általában lenne.
• Tesla hírek és vélemények
Az allektromos teljesítmény másik előnye a csökkent működési költségek. Mivel az S modell nulla kibocsátást eredményez a kipufogógázból, mentesül a londoni torlódási töltés és az autó jövedéki adó alól.
Fellebbezése kiterjed a flotta-vásárlókra is, mivel a modellek a nulla százalékos haszonnal járó (BIK) arányból 2015 áprilisáig nyújtanak, ezután a bik öt százalékra van állítva. A hasonló méretű szalon tipikus bikaránya tipikusan 24–28 százalékos régióban van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *