Az Ares Design megnyitja az új Modena gyárat, és feltárja az új autók

volt Lotus vezérigazgatója, Danny Bahar Ares Design Coachbuilding Venture új 18 000 négyzetméteres létesítményt nyitott meg Modenában, Olaszországban-egy új otthont, ahol a testreszabott, edzőszerkezetű autók tervezték meg fejlesztették ki a vállalkozás ügyfeleinek szerte a világon.
Egy maroknyi új edző által készített modell kiderült, hogy megjelölje az alkalmat, a kemény off-roaderektől a szuperautókig és az újratervezett klasszikusokig terjedő módon.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Ares Project Panther újjáéleszti a klasszikus de Tomaso -t
Az egyik Ares, amelyet Bentley Mulsanne -t csípnek, az egyik, kettővel két különálló ügyfél számára készült. A Bentley Mulsanne Ares Design Coupe-nak hívják, ez a második generációs Brooklands értelmezése, a négyajtós Mulsanne egy ajtót veszít, hogy nagy luxuskupé legyen.
A dolgok felé fordul, egy 1964 -es Corvette Stingray, amelyet a bőr alatt átalakítanak, modern mechanikai szabványokká. Ares szerint ez az egyszeri létrehozás 3500 óra munka eredménye, egy LS7 V8-mal, amelyet most a motorháztető alatt találnak.
Két terepjáró-kínálat is a reflektorfénybe került. A Mercedes-AMG G63 alapú X-RAID off-roader mellett, amely a meglévő 5,5 literes iker-turbó V8 motorból 760 lóerővel kiszivárog, az Ares saját értelmezését a Land Rover Defender-ről, amelyet agresszívebb off-roaderrel módosítanak. A karosszéria és egy rover készített V8. Az 53 -as futtatást tervezik, és a konverziókat a Coventry alapú JE Motorworks segíti.
Olvassa el mindent, amit tudunk az új 2019 -es Land Rover Defenderről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *