Az új Subaru Forester SUV New York-i debütáló

A borítókat a 2018-as New York-i Autószalonon húzta le a vadonatúj Subaru Foresterről év vége.
A márka kijelenti, hogy a Forester egyesíti a SUV keménységét a funkcionalitással, míg a stílus az Impreza Hatch jelzéseit veszi fel a Visiv Future Concept mellett, amelyet a 2015 -ös Tokiói Autószalonon is láttak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k, valamint a 4x4S 2018
Az új Forester a legújabb Subaru Global Platformon (SGP) alapul, amelyet megoszt, mint például az új XV és az Impreza. A kiemelkedő funkció egy új, 2,5 literes négyhengeres, vízszintesen ellenkező közvetlen befecskendező motor, amelynek állítása szerint 90 % -os új, mint az előző 2,5 literes motor.
14

A platformot úgy tervezték, hogy a benzin, a hibrid és a teljesen elektromos erőfeszítések illeszkedése legyen, így a hibridizáció szintén valószínűleg úgy tűnik, hogy a dízel hiánya. A Subaru nem kínál dízelmotorot, mivel 2019-ben azt tervezi, hogy az olajégő termelését teljes mértékben véget vet.
• A 2018 -as New York -i motoros show -ból a legutóbbi
A XV-hez hasonlóan, a Subaru CVT átvitelét is a változatosságon keresztül is működteti, mivel ez az egyetlen sebességváltó, amelyet be lehet integrálni a cég széles látóhelyi kamera-alapú biztonsági rendszerével. Négykerék-meghajtó funkciók is.
14

A Forester szintén debütálja a Subaru új sofőrkövetési rendszerét. Ez a márkás a technológia legelső kihasználása, amely figyelmeztetheti a járművezetőt az álmosságra vagy a figyelmeztetés jelzésére az úton, a beállítások azonnali beállítása mellett, beleértve az ülés helyzetét, az ajtó tükör szögeit, valamint a légkondicionáló preferenciákat. A 8 hüvelykes képernyőn megjelenő infotainment rendszer most egy lehetőség, míg az Apple CarPlay, valamint az Android Auto elérhető.
Az új Forester ősszel kerül forgalomba az Egyesült Államokban, az európai eladások valószínűleg az év vége előtt megelégedjenek.
Nézze meg a Subaru Forester mélyreható értékelését…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *