Új Renault Megane E-Tech PHEV eladó 29 495 £ -tól

. A Renault Megane E-Tech plug-in hibrid ferdehátú az Egyesült Királyságban megrendelésre kerül, a költségek 29 495 GBP-től kezdődnek. Az első szállítások szeptemberben jelentkeznek, a Megane más plug-in háztartási ferdehátúkkal, például a Skoda Octavia IV-vel, valamint az új Peugeot 308 PHEV-vel.
A Megane E-Tech bevezetésének részeként a Renault szintén leesett az összes nem hibrid benzin- és dízeltervvel a Megane sorozatából, így csak a plug-in hibrid hajtásláncot hagyta mind a ferdehátú, mind az ingatlan felállásában. –

Új Renault Megane Sport Tourer E-Tech PHEV 2020 Review

A Megane E-Tech vásárlóknak két specifikációja van: ikonikus, valamint R.S. Vonal. Az előbbi alapvető, 16 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, elülső és hátsó parkolóérzékelőkkel, krómozott burkolattal és adatvédelmi üveggel. Hasonlóképpen van egy biztonsági berendezés tartása, amely magában foglalja a sáv indulási figyelmeztetését, a webes forgalom jelzésének felismerését, valamint az automatikus magas fényt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Belül van egy bőr kormánykerék, automatikus kettős zóna klímaberendezés, testreszabható környezeti megvilágító rendszer, tisztított alumínium burkolat és fekete kárpitozás. Technológiai szempontból van egy 10 hüvelykes digitális nyomtávú klaszter, valamint egy hét hüvelykes infotainment rendszer Android Auto-val, valamint az Apple CarPlay csatlakozással.
10

Az elegáns Megane E-Tech R.S. A vonal 31 495 £ -tól kezdődik. Az ikonikus kialakítás frissítései között szerepel a 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, agresszívebb elülső és a hátsó lökhárítók, a visszapillantó kamera, valamint a kihangosító parkoló funkció. Az aktív vészfékezés szintén standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *