Jaguar F-típusú, a termelésre ellenőrzött

Jaguar ellenőrizte, hogy új sportjárműjét F-Type-nek hívják, valamint hogy a következő év közepén kerül forgalomba.
Először a C-X16 ötlet típusában, a tavalyi szeptemberi Frankfurti Autószalonon, a híreket a heti New York-i Autószalonon tették közzé.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Videó: Élvezze az F-Type prototípus hivatalos felvételeit
[{“type”: “média”, “View_mode”: “Content_narrow”, “FID”: “69679”, “Attribútumok”: {“alt”: “”, “osztály”: “Media-kép”}}} ]]
“A C-X16-ra adott reakció annyira pozitív volt, hogy felgyorsítottuk egy teljesen új Jaguar sportautó előrehaladását”-mondta Adrian Hallmark, a Jaguar Worldwide márka igazgatója. “Ezt a járművet F-típusúnak hívják, és az év későbbi szakaszában a termelési típusban feltárják. A Jaguar járműveinek alapvető varázsa a sport szíve, valamint az a szív, mint valaha, mint valaha, mint valaha, az F-ben az F-ben. -Típus.
“Előrehaladása a Jaguar márka bizalmának és törekvésének ragyogó ábrázolása, valamint a mérnökök és a stílusú csapat kívánsága, hogy létrehozzanak egy világvezető egy olyan piaci szakaszban, amelyben hiányoztunk az AS-től. Nos, hosszú. Bármennyire már nem-jön az F-típus. ”
Amellett, hogy megerősíti a nevet, amely megfelel a C-, D-, valamint az E-típusú modellekből, a Jaguar kiadta az új Roadster képeit, bár álruhában borított-az álcázás az „f-típusból” áll, az „f-típusból” áll. felirat. Megtalálhatja azonban, hogy az alak azonnal felismerhető Jaguárként, míg a bennfentesek azt mondják, hogy a végső gyártó jármű szinte hasonló lesz a C-X16 koncepcióhoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *