Új Ford Mustang Mach-E GT: Az árak és a megjelenési dátum bejelentett

árak árát jelentették be a Hot Ford Mustang Mach-e GT-re. Az elektromos SUV teljesítmény-központú változata 67 225 GBP-től kezdődik, ami a Tesla modell csúcskategóriás verzióinak riválisává teszi. Most megrendelhető.
A Mustang Mach-E GT-t felfedték és a 2021-es Goodwood Festival of Speed-en mutatták be, az idén későbbi kézbesítés előtt. A hólyagos 0–62 mph idő 3,7 másodperc, ami a leggyorsabban gyorsított ötüléses Fordot teszi.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az erőátvitel két elektromos motort használ mind a négy kerék vezetésére, 480 lóerő és 860 nm nyomaték együttes kimenetet biztosítva. A 88 kWh -os akkumulátor maximális tartománya 310 mérföld, és a 150 kW -os töltés támogatása azt jelenti, hogy az akkumulátor -csomag 10–80 % -os kapacitást tölthet fel körülbelül 45 perc alatt, ha DC gyors töltőhöz csatlakoztatva.
A magasabb teljesítményű kimenetel való megbirkózáshoz a Ford a Mach-E GT-t a Magneride adaptív felfüggesztésével dedikált beállításokkal illesztette. A Brembo fékek ugyanezen okból is felszerelnek.
A Ford javította a gumiabroncsokat is, olyan speciális Pirelli egységek felszerelésével, amelyek jobban képesek kezelni a megnövekedett nyomatékot, és az erőátvitelt kalibrálták a hátsó elfogult energiaellátáshoz, hogy egy szórakoztatóbb meghajtó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *