Új Audi Q3 45 TFSI E Plug-in Hybrid csatlakozik a fajtához

. A 45 TFSI E -vel jelölték el, és a jövő év tavaszán kerül forgalomba, amely közvetlen versenytársként szolgál a Variety Rover Evoque PHEV, valamint a Volvo XC40 Resharge T5 számára.
A Volkswagen Group kipróbált és tesztelő plug-in hibrid hajtómű üzemeltetése. Együtt teljes 242 lóerő kimenetet biztosítanak, legfeljebb 400 nm nyomatékkal.

A 10 legfinomabb hibrid SUV 2022 -es vásárláshoz

Az erőátvitel biztosítja a Q3 A 0–62 mph -t 7,3 másodperces időtartamot, valamint a legnagyobb sebességet 130 km / h sebességgel. Az Audi szintén kijelenti, hogy a plug-in kialakítása 31 mérföldet fedezhet önmagában az elektromos áramon, maximális sebességgel 87 mph. A hivatalos üzemanyag -gazdasági helyzetet, valamint a kibocsátási adatokat még meg kell erősíteni.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az Audi egy teljesen ingyenes 2. típusú töltő kábeltelevíziót dob ​​be minden felajánlott tervvel-és amikor egy háztartási AC faldoboz töltőhöz kapcsolódik, a Q3 45 TFSI E három órán belül, valamint 45 perc alatt teljes díjat fog felszámolni. Az Audi szintén hozzáférést biztosít a nyilvános töltőhálózathoz, amely a vásárlók számára RFID címkét, valamint havi számlát kínál a fogyasztott elektromos energia számára.
7

A vásárlók rendelkezésre állhatnak az erőátvitel a közös Q3-on vagy a Q3 Sportback Coupe-SUV-n-, valamint mindkét választási lehetőséget négyféle szintű opcióval kínálják. A belépő szintű Technik változat 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket, LED fényszórókat, 10,25 hüvelykes digitális mérőfürtöt, valamint egy 10,1 hüvelykes érintőképernyőt tartalmaz-mindkettő különálló grafikát tartalmaz az új erőátviteli ajánláshoz.
Az Audi stílusos S vonaltervének 19 hüvelykes könnyűfém kerekei, hátsó adatvédelmi üvege, valamint zongora fekete díszítés található a műszerfalhoz. A vásárlók szintén sokkal agresszívebb stíluscsomagot kapnak, amely új elülső lökhárítóval, mélyebb oldalsó szoknyákkal, valamint egy friss hátsó diffúzorral rendelkezik.
Meglehetősen nem meglepő, hogy a fekete kiadás tervezése fekete pótlásokkal rendelkezik a Q3 radiátorrácsához, a tetőfedő sínekhez, az ablak ragyogó munkájához, valamint az ajtó tükör sapkákhoz. Belül a vásárlók megkülönböztetett lapos fenekű kormánykeréket kapnak.
A tartománytábla Vorsprung változat ezen a specifikáción 20 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, mátrix LED-es fényszórókkal, panorámás üvegtulajdonkal, valamint adaptív lengéscsillapítókkal alakul ki. Van néhány sokkal több frissítés, például egy Bang & Olufsen sztereó rendszer, elektromos ülések, vezeték nélküli okostelefon-töltőpad, valamint egy nagyobb, 12,3 hüvelykes képernyő, amely a vezető előtt van felszerelve.

Mit csinálsz az új Audi Q3 Tfsi e phev -ből? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *