Az új Mini Countryman Boardwalk Edition a Styling frissítésekkel

jelenik meg egy új Mini Countryman Boardwalk kiadással, a Cooper, valamint az autó Cooper S verzióinak. A formatervezés mindössze 325 egységre korlátozódik, és januárban eladásra kerül, ára 31 600 font.
Az új Boardwalk Edition a stílusfrissítések teljes tartósítását kapja, amely magában foglalja a mély Laguna Blue Metallic Paint felületet, amelyet először a korlátozott mini sétány kiadásban vezettek be, amely ellentétben van egy fekete tetővel, nagy, 19 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, valamint még fényesebb, mint még fényesebb Fekete a tetősínekhez, a rácshoz és a fényszóró körül.

Az új Mini Walkway konvertibilis speciális kiadás kiderült

Jelve, hogy megvásárolta a korlátozott mini countryman -t, új Boardwalk logók vannak a futófelületeken, a táblákon, valamint az utazó tető hátsó felén.
18

Belül van még egy Boardwalk logó az utas bal oldali szellőzőnyílásának alatt, ám az új speciális kiadás legfontosabb fókusza a vásárlók általánosabb készletet kínálja, a korlátozott kiadású mini teljes bőr belső teret, éghajlat-ellenőrzést, fűtött üléseket, auto- tompítás, valamint összecsukható tükrök, elülső és hátsó kamera, valamint a park -asszisztens.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Boardwalk szintén becsapja a mini élvezeti csomagot, amely mini logó pocsolya lámpákat, megvilágított ajtófogantyúkat és LED hangulatvilágítást dob ​​be. Hasonlóképpen van egy teljes digitális műszercsoport, autó fényszórók, esőérzékelő ablaktörlők és körutazási kezelés, amelyeket általában a honfitársak számára kínálnak.
A hatsebességű kézikönyvvel vagy a hét sebességű kettős tengelykapcsolóval elérhető automatikus Boardwalkot a Countryman Cooper-rel (31 600 font) kínálják, amely 135 lóerős 1,5 literes turbófeltöltéssel rendelkező háromhengeres vagy a erősebb Countryman Cooper S-t kap (From From From From From: 35 550 £), amely 189 lóerős 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres, amely lehetővé teszi a Mini SUV számára, hogy a 0-62 mph kötőjel mindössze 7,5 másodperc alatt, valamint a tetejét 140 mph sebességgel.
Mit hiszel az új Mini Countryman Boardwalk kiadásban? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *